Mäklare Sofia Wictorsson

Sofia Wictorsson

Om mig

Jag är lyhörd inför vad som är viktigast för er och mitt främsta mål är att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär. Söker du efter en driven och målinriktad fastighetsmäklare i Uppsala, som alltid är glad och har en positiv inställning till varje bostadsförmedling, så har ni kommit rätt! Tveka inte att kontakta mig om du går i säljtankar eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd, jag hjälper dig gärna!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tibblegränd 18, Björklinge, Uppsala kommun
  • Sön 11 jun kl 15:00
Tibblegränd 18, Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Tibblegränd 18, Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Tibblegränd 18

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

4 795 000 kr

142 m²

5 rum

863 m² tomt

Denna fastighet är smart planerad genom att man har låtit bygga huset i vinkel där de 4 sovrummen, badrummen, tvättstugan samt klädkammaren ligger i ena vinkeln och i den andra vinkeln så finner du det stora öppna allrummet med öppen planlösning mot köket. Här finnes det en vacker kamin som står smart placerad mellan de stora fönstren som bjuder på en vacker utsikt ut mot ängen. Detta rum har även ryggåstak vilket gör att du får en fantastisk känsla av rymd genom den höga takhöjden. Köket är vinkelformat vilket bidrar till att du kan stå i köket och laga mat samtidigt som du kan umgås med dina gäster. För de varma sommardagarna så har du en stor pool med stort trädäck där du kan hoppa in och svalka dig. För att hålla ner energiförbrukningen så har nuvarande ägare låtit installera solceller 2019 vilket är smart i dagens läge då elpriserna är något högre än vanligt. Vattenburen värme via en frånluftsvärmepump och luftburen värme via en luft/luftvärmepump samt tillskottsvärme via en braskamin. Förutom allt detta så finns det garage samt goda parkeringsmöjligheter framför garaget. Tomten är full av grönska som gör att huset ser vackert ut och har fruktträd och bärbuskar runtom fastigheten! Huset är i putsad fasad som gör att det nästan är helt underhållsfritt. För att komma in i huset så behöver du inga nycklar då Yale doorman är installerad. Cirka 2 mil norr om Uppsala ligger Björklinge, ett litet och familjärt samhälle med åkrar, svampskogar och populära Långsjön inpå knuten. När vädret tillåter och isen är tillräckligt säker anläggs en isbana på cirka 5 kilometer i Långsjön med start från Sandviksbadets strand. Samhället består mestadels av villor och radhus. Här finns en väl utbyggd barnomsorg, förskolor och skolor för årskurs 1 till 9. I området så finns all närservice som behövs. Här finns även Björklingegården samt distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård. Du finner även Hemköp samt den populära lokala pizzerian. Idrottsanläggningar finns omkring Björkvallen i form av idrottshall, ishallen, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbanor. Här finns också elljusspår på upp till 5 km och en mindre slalombacke med lift. Vid Långsjön, finns ett bad med omklädningsrum, bastu, servering, campingplats, BMX ramper/bana med mera. Som boende i Björklinge så har du närhet till E4An som gör att du på några minuter kan nå Uppsala. Området är väldigt populärt för dig som vill bo i utkanten av stan men ändå ha nära till stadspulsen!

  • Premium
Murargatan 24B, Salabacke, Uppsala kommun
Murargatan 24B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 24B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 24B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

2 195 000 kr

70,2 m²

3 rum

4 089 kr/mån

31 268 kr/m²

Välkommen till en mycket tilltalande och smakfullt renoverad gaveltrea i populära Salabacke. Genomgående gott skick med nyrenoverat helkaklat badrum, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och fint ljusinsläpp i halvöppen planlösning mot kök med matplats för 4-6 personer samt två stora sovrum. Lugnt läge med parken som närmaste granne. Föreningen är välskött och de stora renoveringarna är genomförda. Salabacke är en attraktiv stadsdel med mycket bra kommunikationer. Ta cykeln till city på tio minuter eller res med buss från hållplaten som ligger ett stenkast bort. Du som bilpendlar är snabbt ute på E4:an för vidare transport. I området finns trevliga restauranger och det är gångavstånd till Willys samt ICA Brantingstorg. Närhet till Gränby centrum med sitt stora utbud av servicemöjligheter.

  • Premium

Visar alla 2