Mäklare Ida  Gissler

Ida Gissler

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Öster Mälarstrands allé 119, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 5 feb kl 14:00
Öster Mälarstrands allé 119, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Öster Mälarstrands allé 119, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Öster Mälarstrands allé 119

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

2 995 000 kr

81 m²

3 rum

5 375 kr/mån

36 975 kr/m²

Välkommen att bo i en fantastisk 3 rok med Mälaren inom räckhåll! Lägenheten är nyproducerad år 2017 och har utmärkande väl genomtänkta materialval. Bostaden karakteriseras av öppna ytor och en genomgående röd tråd gällande kvalité och standard i hela lägenheten. Båda sovrummen ligger med fönster mot lugn innergård . Kök och vardagsrum ligger mot andra sidan med fri utsikt. Från vardagsrummet finns utgång till fantastisk inglasad balkong som även den ligger med fri utsikt och eftermiddags/kvällssol. Generösa förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och extra lyxigt med golvvärme i badrummet! Öster Mälarstrand är ett attraktivt område i Västerås som under senare år vuxit fram. Här finns härliga grönytor, restaurang, fik, småbåtshamn, populära Kokpunkten samt Steam Hotell och en underbar strandpromenad. I närområdet finns även skolor och matbutik. Från Öster Mälarstrands Allé 119 har du dessutom cykelavstånd till bland annat Björnöns fritidsområde, centrum samt centralstationen. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV, bredband och telefoni). I föreningen finns övernattningsrum och motionsrum att som medlem tillgå.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vagnslidergatan 6, Norra Vallby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Vagnslidergatan 6

Villa
Norra Vallby, Västerås kommun

4 095 000 kr

116 m²

6 rum

958 m² tomt

Mysig friköpt familjevilla på lugn återvändsgata i barnvänliga kvarter! Välhållen villa med stort, härligt kök och en gillestuga med braskamin. Huset har en fantastik tomt som är inramad av grönska, här kan du njuta helt utan insyn. Garage samt plats för två bilar på den stenbelagda uppfarten. Tomten är friköpt. Förutom närhet till skolor och lekplats har du även Västerås golfbana ett stenkast bort. Goda bussförbindelser, ca 5 km till Västerås city och lika långt till Erikslunds handelsområde. I entréplan finns hall, kök, vardagsrum, 3 st sovrum, badrum och separat gäst-wc. Källardelen rymmer gillestuga, ett stort extrarum som kan nyttjas som sovrum, helkaklat duschrum med bastu, förvaringsutrymmen och en generös tvättstuga med klinkergolv och stora arbetsytor. Fastigheten är förbesiktigad, besiktningsprotokoll finns under rubriken dokument. Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna!

Rustbodsgatan 3, Norra Vallby, Västerås kommun

Rustbodsgatan 3

Villa
Norra Vallby, Västerås kommun

4 495 000 kr

128 m²

6 rum

991 m² tomt

Mysig familjevilla på lugn återvändsgata i barnvänliga kvarter! Välhållen villa med stort, härligt kök, inglasat uterum och en gillestuga med braskamin. Huset har en fantastik tomt med mycket grönska. Garage samt plats för två bilar på uppfarten. Tomten är friköpt. Förutom närhet till förskola, skola och lekplats har du även Västerås golfbana ett stenkast bort. Goda bussförbindelser, ca 5 km till Västerås city och lika långt till Erikslunds handelsområde. I entréplan finns hall, kök, vardagsrum, 4 st sovrum, badrum och separat gäst-wc. Källardelen rymmer gillestuga, arbetshörnor, förrådsutrymmen, relax med bastu och en separat wc. Fastigheten är förbesiktigad, besiktningsprotokollet finns bifogat under dokument. Välkommen att lämna ditt intresse redan idag!

Generatorgatan 3, ASEA-stan, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Generatorgatan 3

Lägenhet
ASEA-stan, Västerås kommun

995 000 kr

62 m²

2 rum

4 311 kr/mån

16 048 kr/m²

I grönskande och lummiga kvarter finner vi detta boende om 2 rok. I en behaglig planlösning med generösa ytor. Våning 2 och hiss finns. En välkomnande hall med plats för avhängning. Kök med goda arbetsytor, välutrustat med diskmaskin och plats för en stor matgrupp där nära och kära kan samlas. Vardagsrummet är rymligt, här kan du både ha en generös soffa och en arbetshörna, rikligt ljusinsläpp från fina fönster. Sovrummet, med dessa generösa kvm, kan inredas väl, här finns idag redan platsbyggda garderober som ger bra förvaring. Utanför lägenheten finns en loftgång där ni har möjlighet att sitta ute. I närheten finner vi mysiga promenadstråk, ICA supermarket, bra bussförbindelser och promenadavstånd till city. Till lägenheten hör ett generöst källarförråd. Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna.

  • Hiss

Visar alla 4