Mäklare Alexander Björklund

Alexander Björklund

Om mig

Alexander har alltid haft ett genuint intresse för människor och försäljning. Han tror på långsiktiga relationer och att lägga ner extra ansträngning för sina kunder. Med en idrottsbakgrund inom elitnivåhandboll har han en stark vinnarskalle och är van vid att arbeta mot högt satta mål. Han är fast övertygad om att nyckeln till framgångsrika affärer ligger i detaljerna och att inget får överlåtas åt slumpen. För Alexander är nöjda säljare och köpare ett tydligt tecken på en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormingeringen 3, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 3

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 350 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
6 338 kr/mån
26 111 kr/m²

Högt upp bland trädtopparna hittar man denna pärla! - Högst upp i huset utan insyn - Välplanerad lägenhet med tre stora sovrum - Extra förråd på samma våningsplan - Parkering finns direkt att få från 125kr/mån! - Orminges mest stabila förening ekonomiskt Här bor man högst upp i huset i en av områdets mest populära lägenheter. Bostaden är välplanerad som erbjuder stora ytor i alla rum och passar de flesta behov. Ytterst begränsad insyn i hela lägenheten och härlig balkong i västläge med sol efter lunch ändå till solnedgång. Det finns ett förråd i lägenheten samt ett extra förråd på samma våningsplan! Passa på att anmäla er till visning och kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ormingeringen 70, Västra Orminge, Nacka kommun
Ormingeringen 70, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 70, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 70

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
5 237 kr/mån
32 705 kr/m²

- Balkong i västläge med utsikt över natur - Insynsskyddat läge - Fina ytskikt och renoverat kök Varmt välkomna en trappa upp till denna fina 2:a (möjlig 3:a) på Ormingeringen 70. Här bor man i ett väldigt fint läge i utkanten av föreningen, med utsikt över grönska. Extra stor inglasad balkong där man kan njuta av solen efter jobbet fram till solnedgången. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. Sovrummet rymmer en stor säng och garderob och det är möjligt att göra om lägenheten till en 3:a (Se alternativ planlösning). Renoverat, fullt utrustat kök med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn/mikro och köksluckor i stilrena toner. Varmt välkomna till visningen av denna pärla!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edövägen 7H, Västra Orminge, Nacka kommun
Edövägen 7H, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Edövägen 7H, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Edövägen 7H

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 195 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/4
3 061 kr/mån
49 886 kr/m²

- Ljus och väldisponerad bostad - Balkong i söderläge - Stenkast till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer och bussar dygnet runt - Badsjöar och natur inom promenadavstånd Välkommen till denna nyproducerade 2:a om 44 kvm i populära Orminge. Här bor du med ca 100m till köpcentrum och fantastiska kommunikationer som tar dig till stan på 15 minuter. Perfekt planerad bostad med rymligt sovrum som rymmer 180 säng och gott om förvaring i platsbyggda garderober, ett helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvätt och tork, toalett och handfat. En stor balkong med plats för soffgrupp, växter och grill. Stilrent kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux. Stor arbetsyta på vit bänkskiva i laminat, vita luckor och diskmaskin. Vardagsrummet har plats för soffa, tv, matbord och övrig önskad möblering. Från vardagsrummet nås balkongen. Hallen är rymlig med bra förvaring i garderober och stor klädkammare. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek. Välkommen till Orminges nyaste nyproduktionsprojekt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ormingeringen 79, Västra Orminge, Nacka kommun
Ormingeringen 79, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 79, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 79

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/4
5 351 kr/mån
31 066 kr/m²

Nu presenteras en fint renoverad 61kvm med unik planlösning! - Balkong i västläge! - Enkelt att göra om till en 3:a. Se alternativ planlösning - Högst upp i huset - Fint renoverat skick med omgjord planlösning - Populär förening med stora renoveringar gjorda Varmt välkomna till Ormingeringen 79 och denna fint renoverade lägenhet om 61 kvm. Här bor man med en öppen planlösning över kök och vardagsrum vilket skapar en otrolig rymd och stort ljusinsläpp i hela lägenheten och gör att den sticker ut i området. Renoverat, fullt utrustat kök i mörka toner, med köksskåp i glas och spotlights som skapar en harmorisk stämning. Här finns plats för ett matbord till hela familjen. Från det rymliga vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i underbart västerläge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med plats för stor säng och garderob och en fransk balkong. Det går även att sätta upp en vägg mot köket så att man får två sovrum (Se alternativ planlösning). Walk in closet med gott om plats för kläder och annan förvaring. Fint stengolv i hallen i mörka toner med plats för avhänginng av ytterkläder. Rymligt badrum med tvättmaskin, dusch, wc och

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4