Mäklare Jesper Lindgren

Jesper Lindgren

Om mig

En av Nackas mest säljande mäklare. Arbetsvillig med en härlig vinnarskalle. Jobbar efter högt uppsatta mål och fokuserar extremt hårt för att nå dem. Ett genuint intresse av människor, lojalitet och ärlighet gör mig unik. Behöver ni en värdering av er bostad, ring eller mejla mig så hjälper jag mer än gärna till!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storholmsvägen 390, Östra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Storholmsvägen 390, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Storholmsvägen 390, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Storholmsvägen 390

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 795 000 kr
114 + 22 m²
6 rum
111 m² tomt

Riktigt läckert totalrenoverat friköpt radhus på 136 kvm och garageplats! Östra Orminges kanske bäst belägna länga där sällskapsytorna vätter mot ett soligt väster och ligger på en kulle i skyddat läge. Modernt, snyggt och med 4 bra sovrum! Välkommen till ett friköpt radhus om 136 kvm fördelat på tre plan. Här är varje rum omsorgsfullt renoverat de senaste åren. Läget tillhör Östra Orminges bästa; det är högt, soligt, tyst och trivsamt! Ett läckert kök med stora arbetsytor och sittplatser för hela familjen och även gäster. De härliga ytorna och toppfräscha vitvarorna bjuder in till matlagning för många! I anslutning ligger matplatsen och vardagsrummet - allt i närhet till varandra. Invid entrén på framsidan finns en trevlig och skyddad uteplats och gentemot baksidan har man på detta mellanplan en balkong mot grönskan och vacker kvällssol. Nedre plan utgörs av ett generöst allrum och två stora sovrum. Sovrummen har fönster utmed en hel vägg samt utgång till en härlig altan gentemot allmänningen utanför. Här kan barnen leka i skogen under uppsikt. På översta planet finns två sovrum. Ett av dessa är riktigt stort. På mellanplan och nedre plan finns ett sobert och snyggt renoverat badrum (givetvis med våtrumscertifikat). Även hörnan med tvättmaskin och torktumlare är nytt, renoverat och fräscht. Den trevliga gården är bilfri och har bl.a. en stor lekplats för barnen. Det ingår även garage. Då det mesta ingår i samfällighetsavgiften som gör att driftskostnaderna blir låga på detta hem! Läget i Östra Orminge är lugnt och nära bad, natur, skolor och all tänkbar service. Ca 100 m till bussen som tar dig till Slussen på endast 20 minuter.

  • Premium
  • Energieffektiv
Norrholmsvägen 88, Östra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Norrholmsvägen 88, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Norrholmsvägen 88, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Norrholmsvägen 88

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 495 000 kr
105 + 20 m²
4 rum
171 m² tomt

Välplanerat och friköpt gavelradhus i 3plan med låg driftskostnad beläget i barnvänliga Östra Orminge. Få radhus i området har så mycket tomt som denna. Måste upplevas på plats! Ett perfekt familjeboende i lugnt och insynsskyddat gavelläge med naturen som granne. Stora sovrum, bra förvaringsmöjligheter och nära till kommunikationer, skolor, butiker och natur. Huset ligger bra till på den bilfria innergården har två stora altaner med gott om plats för trädgårdsmöbler, grill och växter. Detta friköpta gavelradhus i tre plan har den optimala disponeringen för en familj. Här finns rymliga sovrum, med plats att dela av och bygga fler, två badrum och kök med mycket arbetsyta. Rymlig uteplats på framsidan i soligt söderläge med sol hela dagen samt en balkong med lummig utsikt med tidig morgonsol och kvällssol. Samt en generös altan på baksidan i skyddat läge högt upp där du kan spendera fantastiska kvällar sent in på hösten och även tidig vår. Välkommen att ringa mäklaren för att boka en visning och uppleva detta fantastiska boende på plats! ENTRÉPLAN Hall Välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning och skor. Kök med matplats Rymligt kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Köket är utrustat med kyl och frys, spis, microvågsugn, ugn och diskmaskin. Arbetsbänk i ek, kaklad vägg och vita luckor med kromade beslag. Naturlig plats för stort matbord i burspråk med breda fönsterpartier som gör att ljuset strömmar in. Vardagsrum Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier från både väster och norr som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger fritt insynsskyddat rakt åt väster med bästa solläge. Här kommer många soliga dagar och kvällar att spenderas. Duschrum Badrummet är utrustat med wc, tvättställ och dusch. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. NEDRE PLAN Allrum Stort allrum med gott om plats för tv-hörna och från allrummet nås också en rymlig klädkammare. Allrummet kan man med enkla medel göra om till ytterligare ett sovrum. Från allrummet nås även badrum samt ett av bostadens sovrum. Sovrum Sovrummet på nedre plan är stort med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring och skrivbord. Detta är bostadens privata våningsplan. Fönster och altandörr med utgång till den mysiga baksidan. Detta rum har varit 2 sovrum och kan enkelt återställas med en vägg. Badrum Rymligt badrum utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegel, badkar och tvättpelare. Våtrumsmatta på väggar och golv. VINDSPLAN Sovrum /Allrum Stort och luftigt rum med härligt ljusinsläpp från fönster. Bra med plats för klädförvaring där man kan göra en klädkammare. Kan möbleras med vardagsrums möbler eller en stor dubbelsäng. Möjlighet finns att sätta dit takfönster och takkupor för att göra 2 rum av våningen. Kan berätta mer om det och visa på visningen. Många som gjort.

  • Premium
Tranvägen 13, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 12:10
Tranvägen 13, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Tranvägen 13, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Tranvägen 13, 2 tr

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 595 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 748 kr/mån
54 632 kr/m²

- Högt upp med hiss i huset - Charmig - Ingen insyn - Nära naturen och havet - Bra kommunikationer ett stenkast bort med ca 15 min med buss till slussen - Rymlig balkong - Öppen planlösning - Gott om parkeringsplatser Här är det bara att flytta in! Högt upp i huset, helt utan insyn, ligger denna fina pärla med balkong med behaglig förmiddagssol. Utsikt mot skog och natur från balkongen som sommartid är otroligt lummig, måste upplevas på plats! Saltängen är ett stenkast från vattennära promenader och de fina villaområdet Saltsjö-Duvnäs. Stort och stilrent kök med kyl/frys, spis och ugn. Gott om förvarning i skåp och lådor med vita luckor, generösa arbetsytor på bänkskiva. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt intryck med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. I anslutning till vardagsrummet nås den högt belägna balkongen med vacker lummig utsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Rymlig hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. I anslutning till hallen finns en stor walk-in closet med gott om förvaring. Helkaklat badrum utrustat med handfat, dusch, tvättmaskin och wc. Detta är en bostad i ett toppenläge i en attraktiv förening med hiss. Ni kommer ej att bli besvikna. Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liljevägen 34A, Eknäs, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Liljevägen 34A, Eknäs, Nacka kommun, bild 2
Liljevägen 34A, Eknäs, Nacka kommun, bild 3

Liljevägen 34A

Radhus
Eknäs, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
9 495 000 kr
154 + 32 m²
7 rum
406 m² tomt

Nyrenoverat och unikt 3 plans parhus om totalt 186 kvm med uthyrningsmöjlighet på attraktiv adress. Bostaden har sol hela dagen fram till solnedgång. Här bor du i ett lugnt läge vid återvändsgränd. Souterrängvåningen har en egen ingång och kan hyras ut. Denna våning är på ca 60 kvm med alla bekvämligheter plus egen uteplats (uteplatsen är i dagsläget under renovering och färdigställd efter v17). Möjlighet att hyra ut till en intäkt på ca 15.000 kr/mån. Till bostaden finns plats för minst tre bilar och ytterligare parkeringsplats i ett garage. Ytterligare plus till detta hem är närheten till Eknäs båtklubb med möjlighet till båtplats med en väntetid på ca 1-2 år där en y-boms plats kostar ca 3400 kr/år. - Uteparkering för åtminstone 3 bilar och ett garage på det - 5 sovrum, perfekt för den stora familjen - 10 min med bil till city - 2 min gång till båtklubben - Energisnålt hem Bostaden är placerad i bästa gavelläge. Bostadens planlösning är väl genomtänkt med stora öppna ytor och härlig rymd med vackert ljusinsläpp, fördelat på tre plan med entré på mittenplanet där kök och vardagsrum är placerat, stor social yta med plats för både familj och vänner. Från vardagsrummet når man både balkong och den nybyggda och stora terrassen i sydväst läge med plats för matbord, grill och loungemöbler. På detta plan finns tvättstuga, badrum med wc, handfat med kommod och duschhörna. I vardagsrummet finns mysig braskamin. Övre plan är bostadens privata del med ett stort master bedroom som är avdelat för att få till ett till sovrum som också kan nyttjas som kontor. På detta våningsplan finns ytterligare ett stort generöst sovrum. Stort badrum med relax/bastu, här inrett med wc, dubbla handfat och duschhörna. Från övre planet nås vinden med plats för förvaring. På nedre plan (uthyrningsdelen) finns två sovrum, badrum med plats för tvättpelare, fullutrustat kök och ett vardagsrum med egen utgång till trädgården i soligt läge. Uthyrningsdelen kan hyras ut med en intäkt på ca 15.000 kr/mån. Välkomna på visning och upplev denna pärla på plats! *se renoveringslistan i annonsen under fliken "Fastigheten" så ser ni allt som är renoverat år 2024*

  • Premium
Tollare strand 3, 1tr, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 15:45
Tollare strand 3, 1tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare strand 3, 1tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare strand 3, 1tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/6
6 788 kr/mån
58 333 kr/m²

Panorama vy mot vattnet i soligt söderläge med kvällssol på balkong. Bostaden har 3 meter takhöjd i de sociala delarna som ger en fantastisk rymd och känsla. Med hänförande sjöutsikt i från samtliga fönster med vackert ljusinsläpp. Här blir du och utsikten ett med vattnet. Hiss direkt ner till strandpromenaden med promenadavstånd till badplats, Mårtens holme, ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården, restaurang och magisk glassaffär - Kennys Gelato. Måste upplevas på plats! - Garage finns att hyra och laddplatser finns med direkt access till garaget från trapphuset - Belägen i absoluta direkt kontakt med vattnet i ett av Tollares bästa lägen - Hiss hela vägen ner till strandpromenaden - Ljus och väldisponerad bostad, planerad efter att kunna se vattnet från hela bostaden - Insynsskyddat läge - Gott om förvaring i platsbyggda garderober - Balkong med sjöutsikt och sol hela dagen - Möjlighet att glasa in balkongen - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring, tvättstuga och ett stort garage. - Extraförråd 4m2 Fantastisk sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från samtliga fönster. I föreningen finns bra faciliteter i form av takterrass, relax precis vid vattnet med bastu och lounge, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum samt generöst med cykelförvaring. Föreningen har även egna kajaker. Garageplats finns att tillgå. Bostaden har en genomtänkt planlösning med stora sociala ytor och ett rejält kök med direktkontakt med vattnet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ljuslaserat ekgolv, snygg grå klinker i hall och helkaklade badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar. Generöst och bra kök från Vedum med stilrena materialval, ljusgrå bänkskiva, vitvaror av hög kvalitet med full maskinell utrustning i form av kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som är luftigt med härlig rymd, härifrån når man balkongen som ligger i ett rakt söderläge med sol hela dagen och utsikt mot Lännerstasundet. 3 sovrum där två är mindre, perfekta som barnrum eller kontor och ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Stilrena helkaklade badrum med härlig komfortgolvvärme, wc, dusch och kommod. Ena badrummet har även badkar och en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 22, 9 tr, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Tollareslingan 22, 9 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 22, 9 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 22, 9 tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 9/10
5 834 kr/mån
68 291 kr/m²

Unikt för denna bostad är det höga ljusa läget med havsutsikt mot Lännerstasundet med stora fönsterpartier. Bostaden har ingen insyn alls och ligger i ett fantastiskt hörnläge i fastigheten med sydostläge med sol från morgon till kväll. Varmt välkomna till en av föreningens och områdets absoluta pärlor näst högst upp i huset med en spektakulär havsutsikt och vattenkontakt från hela vardagsrummet och köket. Här bor du i en väldisponerad bostad med påkostade materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till! - Fri havsutsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme - Bostaden har ingen insyn alls - Möblerbar balkong - Social planlösning med stora fönsterpartier mot havsutsikten - Bostaden är i ett väldigt fint skick - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, matbutik, Restaurang Bruket nere vid vattnet - Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442) till Stan på ca 20 min Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen näst högst upp i huset med fri havsutsikt. Här finner ni en trevlig balkong som nås från vardagsrummet och vätter mot ett soligt söderläge. Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med stort trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och generöst badrum. Perfekt bostad både för paret och familjen. Bostaden har även två sovrum där masterbedroom är väldigt generöst med plats för stor dubbelsäng och egen klädkammare, det mindre sovrummet har plats för säng och skrivbord. Båda sovrummen har fönster med havsutsikt mot Lännerstasundet. Här vaknar du med områdets vackraste utsikt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 10D, 4 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 10D, 4 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 10D, 4 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 10D, 4 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 195 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 4/6
5 267 kr/mån
74 214 kr/m²

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Möjlighet att ha 2 sovrum. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No.4. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök och en utsikt över Stockholms inlopp. Detta är en bostad ni inte får missa! När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap. Köket är unikt, exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, diskmaskin och kyl/frys. Mycket bra förvaring i stora skåp. Bostaden har även ett stort välplanerat sovrum som enkelt rymmer större dubbelsäng och annan förvaring, Stora fönsterpartier med milsvid utsikt. I masterbedroom har man gott om förvaring av en hel garderobsvägg. Längst in i sovrummet har du ytterligare ett rum som kan nyttjas som en walk-in-closet, kontor eller som barnrum som många gör. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik och väggar i natursten. Här finns wc, handfat, stor spegel med belysning, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här har man bra förvaring. Trevlig förening med en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. - Genomgående ljuspigmenterat ekgolv. - Fantastisk utsikt. - Generös takhöjd. - Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap. - Fönster från golv till tak. - Mycket bra förvaring. - Förening med egen bio, hobbyrum. - Nära till allt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 22, 1 tr, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 22, 1 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 22, 1 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 22, 1 tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/10
6 055 kr/mån
54 817 kr/m²

Fantastisk bostad med både uteplats och balkong samt havsutsikt. En väldigt trivsam 3rok med charmig och bra planlösning. Bostad att trivas i för paret och familjen, där den sociala ytan med kök och vardagsrum med utgång till det stora uteplatsen i hörnläge. Fina stilrena materialval och bra förening med garageplatser. - Stor privat uteplats och magisk balkong med vacker havsutsikt - Bra förvaring - Social planlösning där sovrummen också ligger privat och avskilt - Gott om klädförvaring - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, bussar till City, Restaurang Bruket och The Old Smokehouse - Utmärkta kommunikationer i form av bussar som på 20 min tar dig till Slussen - Ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården Nu finns chansen att förvärva denna drömbostad där ni får allt paketerat i ett och samma hem. Två bra sovrum och ett badrum. Bra umgängesytor för hela familjen med öppet mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora privata uteplatsen. Härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck, Kan det bli bättre!? Vardagsrummet är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj, här finns plats för stor soffa och tv-möblemang. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen, utgång till uteplatsen som är väl tilltagen med plats för flera sittgrupper, matbord, grill och växter. Ett stilrent helkaklade badrum med dusch, wc, handdukstork och golvvärme. I badrummet har du också en bra tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk över. Gott om klädförvaring i platsbyggda garderober. Vackert och stilrent hem med genomgående målade väggar och ekparkett på golv. Bara att flytta in! Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Fabrikörvägen 4A, 5 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 4A, 5 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 4A, 5 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 4A, 5 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 495 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 5
4 427 kr/mån
59 237 kr/m²

Optimalt planerad 2:a med exklusiva materialval i eftertraktade Nacka strand, fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, mysigt sovrum och stort stilrent badrum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stor öppen yta med utrymme för matbord, soffgrupp och tv-möblemang. Välutrustat kök med stilrena köksluckor integrerade vitvaror, bra förvaring och goda arbetsytor på exklusiv bänkskiva i sten. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet är perfekt planerat för dubbelsäng, i anslutning till sovrummet ligger klädkammaren som är väl tilltagen och idag används som barnrum. Stort och exklusivt badrum med svart klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasvägg, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.  Bostaden har ett genomgående toppenfint skick med målade väggar och ekparkett på golv. 

  • Premium
  • Hiss
Barnhemsvägen 6, 1 tr, Skuru, Nacka kommun
Barnhemsvägen 6, 1 tr, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Barnhemsvägen 6, 1 tr, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Barnhemsvägen 6, 1 tr

Lägenhet
Skuru, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 350 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
5 606 kr/mån
45 890 kr/m²

Drömboende med smart planlösning. Här bor du i en charmig gavelbostad med karaktär. Ostörd bostad med egen ingång längst in i huslängan. Måste upplevas på plats, ni kommer inte att bli besvikna! Hemtrevlig och toppfin bostad i ett lugnt familjevänligt område och välskött förening. En ljus bostad med stora fönsterpartier i tyst gavelläge. Stor och luftig balkong med öppet ovantill där man kan sitta och stirra upp på stjärnorna eller koppla av med en kopp te eller varför inte sätta på grillen och avnjuta en middag. Välkomna till er nya drömbostad. Bostaden är vackert klädd i stilrena materialval med en optimal planlösning med två sovrum där master bedroom är väldigt generöst. Bostaden har ett extra rum som kan nyttjas som sovalkov eller som det idag inreds som kontor. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning där köket är centralt i bostaden. För den matglade kommer man alltid kunna umgås med sitt sällskap oavsett om de sitter i soffan eller köksbordet. Välplanerade sovrum med plats för säng och klädförvaring. Generöst och påkostat kök. Köket är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, fullstor kyl och frys och en diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor i massiv ek. En naturlig matplats längs ljusinsläppet med plats för stora sällskap och möjlighet att förlänga matbordet för ännu större bjudningar. Den stora balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Balkongen kan möbleras med matbord eller lounge möbler och grill. Perfekt planerat badrum med tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och plats för överskåp ovan. Snygg vit kommod med spegel och belysning ovan. Stilrent badkar med dusch och glasvägg som stänkskydd. Ljust klinker och helkaklade väggar. Badrummet har skön komfortgolvvärme. Bostaden har genomgående klassisk ekparkett som passar perfekt i bostaden med dess ljusinsläpp och naturnära omgivning. Vitmålade väggar. - Snabbuss 10-12 min till slussen som nås precis utanför - Barnvänligt med mycket barnfamiljer - Grannsamverkan och umgänge för de som vill - Garanterad parkeringsplats - Bastusjön precis nedanför med brygga som nås via trappor - Bad på sommaren/våren och skridskoåkning på vintern - Snygga tillval i lägenheten - Bra ljusinsläpp i denna gavellägenhet längst in i längan *Bilderna är tagna från när säljaren köpte bostaden*

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollare Torg 4, Tollare, Nacka kommun
Tollare Torg 4, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare Torg 4, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare Torg 4

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 945 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/2
2 312 kr/mån
58 939 kr/m²

Ljus och välplanerad 1:a i populära Tollare. - låg avgift och god ekonomi i föreningen - garageplats finns - uteplats i soligt västerläge Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och rum. Från bostaden når du en stor och trevlig helt egen uteplats mot en lugn innergård åt ett soligt väster. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i tre garderober. Vidare in i bostaden når man bostadens rum som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som rymmer soffgrupp, tv-möblemang och matbord. Uteplatsen är generös med plats för ett bord med stolar, grill och någon avkopplings möblemang och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin frukost i behaglig miljö. Välutrustat Marbodalkök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbets- ytor på den fina bänkskivan av vitpigmenterad massiv ek. Påkostade vitvaror från Husqvarna i sober vit design. Utrustningen inkluderar: induktionshäll, ugn, en snygg integrerad köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord. Stort och stilrent badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar . Badrummet är utrustat med wc, dusch med svängbara glasdörrar, handfat, handduk- stork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin kombinerat med torktumlare. Genomgående golv av matt ekparkett. Till bostaden ingår ett vindsförråd om ca 3-4 kvm

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tollareslingan 50, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 50, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 50, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 50

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
6 789 kr/mån
48 618 kr/m²

Attraktiv och välplanerad lägenhet gavel på huset med stor hörnbalkong. Bostaden har även ett vattennära läge med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme precis intill. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös inglasadbalkong solen ligger på från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till! - Stor möblerbar inglasad balkong - Social planlösning - Påkostade tillval - Fantastiskt badrum - Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja. - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet - Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt Waxholmsbolaget nere på kajen Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske populäraste förening. Här finner ni en stor möblerbar hörnbalkong som dessutom är inglasad. Balkongen har sol hela dagen. Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum. Perfekt familjebostad. Välkomna på visning och ring mäklare vid intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 3

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/7
8 218 kr/mån
44 505 kr/m²

Perfekt familjebostad med 3 st stora sovrum, två toaletter med dusch och balkong med utsikt mot vattnet Välkommen till denna väldisponerade familjebostad med både balkong och sjöutsikt. Denna bostad är välbyggd med dolda rör och golvvärme som andas snygg design och påkostade materialval. Måste upplevas på plats! Sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna samtidigt som du lagar mat och umgås med familjen. I föreningen finns tre takterasser att nyttja. Bostaden har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är längst ut mot söder och Lännerstasundet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzo och vitmålade tak och målade väggar. - Högt belägen i och med det branta sluttande berget - Ljus och väldisponerad bostad - Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten - Fin sjöutsikt - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterasser och direktaccess till garaget - 4 rok som kan göras om till en 5 rok - 30 sekunder från gym - Stort master bedroom

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13