Mäklare Morgan Flodman

Morgan Flodman

Om mig

När ni väljer mig som mäklare vid er bostadsförsäljning kan ni räkna med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt försäljningsplan. Min ambition är att i varje affär leverera hög kvalité och service där alla involverade parter känner sig mycket nöjda. Genom att jag är uppvuxen på Värmdö/Nacka och har ett genuint intresse och driv för att hjälpa människor i deras bostadsaffär är jag rätt fastighetsmäklare för er som vill sälja/köpa bostad här.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglevägen 5C, Saltängen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Ugglevägen 5C, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Ugglevägen 5C, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Ugglevägen 5C

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 341 kr/mån
50 849 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på fina Ugglevägen. I detta populära kvarter, omfamnat av vacker natur och varierad bebyggelse erbjuds här ett trivsamt boende med ett nyrenoverat kök- och badrum i exklusiv känsla. Här bor du högst upp i huset med genomgående ljusinsläpp från motsatta väderstreck i insynsskyddat läge. Du har dessutom balkong med vy över grönskande innergård i soligt söderläge! Lägenheten har en inbjudande planlösning med stora och sociala ytor. Köket renoverades 2022 och erbjuder gott om köksförvaring från golv- till tak. Profilerade fronter i ljusgrå kulör med och matchande detaljer i mässing. Vit och snygg bänkskiva med behaglig belysning vid matlagning i överskåpen tillsammans med matchande och stilrent kakel i vitt. Ugn och micro i högskåp för extra komfort. Nyrenoverat badrum från 2022 helkaklat i grått och vitt med marmorkänsla och detaljer i kromat svart. Utrustat med duschhörna, wc, handfat med kommod, handdukstork, badrumsskåp och fönster för fint ljusinsläpp. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme. Vardagsrummet är ljus och luftigt med stora och bra möbleringsytor. Här finns gott om plats för en ordentlig soffgrupp och naturlig vägg för tv. Du får även plats med förslagsvis skrivbord vid behov. Sovrummet är trivsamt och rymligt med plats för dubbelsäng med sängbord och yta för flera garderober. Även här finns en inbyggd garderob. Hallen är välkomnande och ligger centralt placerat mellan vardagsrum, kök och badrum. Här finns plats för hatthylla och förvaringsmöbel samt avhängningsmöjligheter i två garderober. Ytterligare två förråd tillhör bostaden och finns på källarplan. Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

  • Premium
  • Balkong
Wilhelm Kåges gata 16A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Wilhelm Kåges gata 16A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 2
Wilhelm Kåges gata 16A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 3

Wilhelm Kåges gata 16A

Radhus
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 990 000 kr
128 m²
7 rum
8 157 kr/mån
38 984 kr/m²

**SÄNKT PRIS FRÅN 5.850.000 kr. ETAPP 1 SÅLDES FÖR CA 6.500.000 kr +/-** Fem stadsradhus är redan sålda sedan årsskiftet. Passa på medan du kan välja mellan de olika lägena som finns kvar. Välkommen till detta nya Stadsradhus mitt i populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg. Här bor du i ett unikt läge med en fantastisk takterrass i soligt söderläge och vacker utsikt över Fajansparken. Bostaden har en inbjudande och trivsam planlösning med de öppna ytorna på entréplan och de mer ombonade sällskapsytorna och sovrummen på mellan- och övre plan. Den har genomgående ljusa ytskikt i sobra färger, fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas ett naturligt och skönt ljusgenomsläpp. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Bostaden har fyra sovrum varav två på mellanplan och de andra två på övre plan. De på mellanplan har platsbyggda garderober, också från Marbodal, med gott om plats till klädförvaring. Sovrummen på övre plan passar perfekt för det yngre barnen alternativt som hemmakontor. Vid behov går det att montera ner väggen för att skapa ett stort sovrum. På sommaren kan du öppna de fina dubbeldörrarna på övre plan mot terrassen för att ge en förlängd känsla av vardagsrummet där känslan av ute och inne suddas bort. Bostaden har två helkaklade och fina badrum, ett på entréplan och ett på mellanplan. Båda är utrustade med bland annat wc och dusch, de har båda fönster för vädring och ljusinsläpp. Det ena har tvättmaskin och torktumlare med praktiska förvaringsskåp intill. Utöver förvaringsmöjligheterna i de flera garderoberna finns ett interiört förråd i bostaden intill hallen, det finns även ett exteriört förråd strax utanför entrén. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger precis under husen med hiss/trappor ner från gården. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Gustavsbergs allé 20, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Gustavsbergs allé 20, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 2
Gustavsbergs allé 20, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 3

Gustavsbergs allé 20

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 395 000 kr
104,5 m²
5 rum
vån 3/5
8 625 kr/mån
42 057 kr/m²

Välkomna till denna trevliga gavellägenhet med perfekt planlösning och balkong i västläge. Belägen i Populära Porslinskvarteren nära restauranger, mataffärer, kommunikationer, natur och hav! Lägenheten har en mycket trivsam planlösning med de sociala ytorna centrerat i mitten av bostaden och de fyra sovrummen fördelat i vardera hörn. Ljuset flödar fint genom hela lägenheten tack vare gavelläget med fönster i tre olika väderstreck. Här erbjuds gott om förvaring med garderober i varje rum tillsammans med en rymlig klädkammare i hallen. Interiörmässigt är det stilrent med genomgående ekparkett och ljusa väggar, snyggt kök från Ballingslöv i vita fronter och vitvaror från Cylinda. Ugn och micro i praktiskt högskåp och integrerad diskmaskin. Från köket är det halvöppen planlösning gentemot vardagsrummet som har goda möbleringsmöjligheter och flera väggar att dekorera fint. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i ett diskret och ombonat västläge. Sovrummen är bra planerade med generösa ytor som passar både de äldre och yngre barnen. Bostaden har ett större badrum samt en extra wc, båda helkaklade och i fint skick. Det stora badrummet är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I duschhörnan får du även plats med badkar vid behov. Utöver förvaringsmöjligheterna i sovrummen och hallen så finns ett exteriört förråd på vinden med hiss hela vägen upp. Här finns även barnvagnsrum för föreningens medlemmar att nyttja. På den grönskande och välskötta innergården finns härliga gräsytor, boulebana och sittbänkar tillsammans med två stora cykelrum och under innergården ligger föreningens garage. Allt för att stormtrivas. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövsångarvägen 3, Ösbydalen, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00

Lövsångarvägen 3

Radhus
Ösbydalen, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 450 000 kr
121 m²
5 rum
236 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus i familjära Ösbydalen! Här bor du på ett av områdets mest populära gator med en härlig tomt i grönskande och soligt läge tillsammans med egen uppfart och garage. Väl inne i huset möts du av en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare kliver du in i det luftiga och smakfulla köket. Här erbjuds fina matlagningsytor och gott om plats för köksförvaring. I köket finns yta för ett enklare matbord samtidigt som du förslagsvis kan ha ett större matsalsbord i vardagsrummet vid middagsbjudningar. Vardagsrummet är ombonat med naturliga möbleringsytor. Tack vare det generösa fönsterpartiet får rummet ett vackert och behagligt ljusinsläpp. Här är även utgången till altanen på husets baksida. På tomten blomstrar det vackert under sommarhalvåret och uteplatsen blir fint inramad vilket skapar en grönskande och lugn oas. Njut av lunchen i det soliga läget och ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Intill vardagsrummet på entréplan ligger ett av sovrummen. Vidare upp på övervåningen ligger de tre andra sovrummen, samtliga med generösa ytor och plats för både säng, skrivbord och klädförvaring. Optimalt för barnfamiljen eller de som önskar att ha gästrum/hemmakontor. Bostaden har två helkaklade och stilrena badrum, ett på vardera våningsplan. Båda är renoverade år 2015 med våtrumsintyg, likaså med kök och tvättstuga. Huset har bra med förvaringsutrymmen, utöver garderobsmöjligheterna i rummen finns det förråd under trappan på entréplan och en klädkammare på övre plan i hallen mellan rummen. Även vindsutrymmet erbjuder goda förvaringsmöjligheter tillsammans med det djupa garaget. Förutom garageporten så finns en dörr in till garaget via altanen, här kan du förslagsvis dela av för att skapa ett till förrådsutrymme alternativt ett gästrum. På Lövsångarvägen 3 bor du vid en återvändsgränd vilket ger ett skönt lugn och en mindre trafikerad väg. I början av området ligger förskolan Ösbydalen. I området generellt finns flera lekplatser och gräsytor. En kort promenad bort har ni Ösby sjö med diverse badklippor, bryggor och strandpromenad. Ösbydalen är ett familjärt område centralt placerat på Värmdö med nära avstånd till Gustavsbergs Hamn och Mölnviks köpcenter med diverse service och trevliga restauranger. Flera förskolor finns i området och låg- till högstadieskolan Ösbyskolan ligger inom gångavstånd. Busskommunikationerna är utmärkta och tar dig med täta intervaller in till stan eller vidare ut på Värmdö! Det är ett optimalt boende för familjen som vill bo centralt men som även vill ha närhet till fin natur och hav.

  • Plus
Stig Lindbergs gata 19A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 19A

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 100 000 kr
50 + 18 m²
2 rum
vån 2/6
4 661 kr/mån
42 000 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a om 50 + 20 kvm i populära Porslinskvarteren. Tack vare den höga takhöjden och de vackra fönsterpartierna skapas en pampig känsla med ett vackert ljusinsläpp. Fina detaljer från originalbyggnaden har bevarats och ger bostaden en unik karaktär. Lägenheten är väldisponerad med en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är fint placerat längst väggen med mattslipad bänkskiva i granit, trendiga köksluckor i vitt och mörkt snyggt trä, integrerad diskmaskin och maskinpark i rostfritt stål. Det finns en naturlig plats för ett matbord, perfekt mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet med dryga 3.5 meter högt i tak har en luftig känsla med rymd, här finns det gott om möbleringsalternativ och två potentiella tv-väggar. Från vardagsrummet når ni den "spanska" balkongen. Förutom att det finns plats till gröna växter, gör även balkongdörren så att mer ljus och frisk luft släpps in i lägenheten - och dessutom bidrar den till att lägenheten känns rymligare. Det generösa sovrummet med lika högt i tak som vardagsrummet har ordentligt med plats för dubbelsäng, förvaringsmöblemang, skrivbord m.m. Badrummet är helkaklat i vitt och gått, utrustat med skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, duschhörna med vikbar glasvägg, handdukstork och ett snyggt handfat med kommod. Här bor ni i ett trivsamt läge med vy över Stig Lindbergs gata. Huset har hiss med direkt anslutning till garaget, på samma plan finns ett källarförråd till lägenheten. Föreningen har dessutom en gemensam takterrass med otrolig utsikt över Farstavikens inlopp. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Balkong
  • Hiss
Chamottevägen 7, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Chamottevägen 7, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 2
Chamottevägen 7, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 3

Chamottevägen 7

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
4 483 kr/mån
48 500 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a med centralt läge i Populära porslinskvarteren. Den har en inbjudande och genomtänkt planlösning med stora ytor och öppet mellan vardagsrum och kök. Sovrummen är uppdelade och ligger i varsin ände av lägenheten, det större intill hallen och det mindre intill vardagsrummet. I det stora sovrummet får du enkelt plats med dubbelsäng och förslagsvis skrivbord och garderober. Här finns även en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet intill vardagsrummet funkar perfekt för barnet eller som kontorsrum. Här finns också gott om yta för både säng, skrivbord och garderober. Det fina vardagsrummet har en naturlig plats för soffgrupp med tv-vägg. Köket är stilrent och erbjuder breda matlagningsytor och en generös yta för matbord med gott om plats för familj och vänner. Halvt inglasad balkong med plats för loungegrupp som förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Badrummet är helkaklat i vitt och svart utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående fin interiör med ekparkett, målade väggar och rostfria vitvaror. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Vårdcentralen ligger ett stenkast bort, förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustavsbergs allé 20, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Gustavsbergs allé 20

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 400 000 kr
64,5 m²
2 rum
6 155 kr/mån
37 209 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på Gustavsbergs Allé 20 i populära området Porslinskvarteren. Här bor du med genomgående ljusinsläpp och uteplats i ett ombonat och soligt läge mot föreningens fina innergård. Interiörmässigt är bostaden stilren med ljusa ytskikt, mattlackad ekparkett, rostfria vitvaror samt kakel och klinkers i vitt och grått. Den är inbjudande och genomtänkt planerad med generösa sällskapsytor och rum. I vardagsrummet har du förslagsvis plats för både matbord tillsammans med soffgrupp för en socialare känsla. Alternativt kan du skärma av vardagsrummet med en glasvägg för att skapa ett till sovrum. Utöver förvaringsmöjligheterna i bostaden så finns ett exteriört förråd på vinden med hiss hela vägen upp och garage finns lättåtkomligt under innergården. I Porslinskvarteren bor du med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Fina Kattholmen har en gästhamn för båtar, minigolf och restaurang med festligheter. Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor finns runtom i Gustavsberg. Med buss från den närliggande hållplatsen tar du dig in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Uteplats
  • Hiss
Meitens Väg 17, Lugnet, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr

Meitens Väg 17

Lägenhet
Lugnet, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 750 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 3/3
3 204 kr/mån
44 081 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga 1,5a på fina Meitens Väg i populära brf Båtsmannen. Här erbjuds en väldisponerad bostad fördelat på ett rymligt allrum med sovalkov, ett trivsamt kök med plats för matgrupp, stor klädkammare intill hallen med klinker och ett nyrenoverat badrum med behaglig golvvärme. Sovalkoven är rymlig och för att skapa ytterligare avskildhet kan man med enkelhet skärma av till ett sovrum. Lägenheten ligger högst upp i huset och är helt insynsskyddad, dessutom med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Utanför huset ligger den lugna och grönskande innergården med lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta. Runt knuten finns fina vandringsleder i skogen och du har nära till Ösby Träsk om du vill ta ett dopp. Busshållssplatsen ligger en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ursula Printz gata 6, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr

Ursula Printz gata 6

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 275 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/5
5 074 kr/mån
48 404 kr/m²

Välkommen till denna stilrena 2:a i populära Porslinskvarteren. Här bor ni högt upp i huset med balkong i lugnt och behagligt läge med vy över innergården i härlig kvällssol. Perfekt när du kommer hem efter jobbet. Lägenheten har en inbjudande och välplanerad planlösning med genomgående stilren interiör och nya gedigna vitvaror. De olika rummen erbjuder bra ytor som är enkla att möblera. Vardagsrum och kök ligger i öppen och social lösning. Sovrummet är trivsamt med ordentlig yta för dubbelsäng, tre platsbyggda garderober och plats för skrivbord. Badrummet är helkaklat i vitt och grått och utrustat med bland annat skön golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har tillgång till garage under innergården och ett exteriört förråd till lägenheten finns på vinden. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, caféer, träningsanläggningar och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Wilhelm Kåges gata 32A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 32A

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 195 000 kr
45 m²
2 rum
4 470 kr/mån
48 778 kr/m²

Välkommen till nya Brf Trädgården mitt i populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg. Här har du möjligheten och köpa en alldeles nyproducerad lägenhet med stilren interiör, två soliga uteplatser och närhet till allt du kan tänkas behöva. Lägenheten har en inbjudande och trivsam planlösning med öppen och social yta mellan vardagsrum och kök med separat sov- och badrum. Den har genomgående ljusa ytskikt i sobra färger, fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare gavelläget med fönster i tre olika riktningar skapas ett naturligt och fint ljusgenomsläpp. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Lägenheten har två uteplatser varav ena ger förmiddagssol och den andra eftermiddagssol. Båda omringas av fina odlingslådor med grönskande planteringar. Sovrummet ligger diskret intill hallkorridoren. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i de platsbyggda garderoberna från Marbodal. Helkaklat och snyggt badrum med behaglig golvvärme, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården med hiss/trappa ner. Perfekt boende för dig som vill bo extra fint med grönskande uteplatser och nära gångavstånd till det mesta. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 10