Mäklare Jonas Tillman

Jonas Tillman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 128

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
2 595 000 kr
36 m²
1 rum
3 779 kr/mån
72 083 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Kvadratsmart och effektiv lägenhet med rymlig balkong. Ett fullt utrustat kök i öppen planlösning mot allrummet. Rogivande sovrum/arbetsrum med plats för säng och här finns också en skjutdörrsgarderob. Stilrent badrum med handdukstork, dusch och kombimaskin.  Du väljer kostnadsfritt mellan våra tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 1, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15
Fridhemsgatan 1, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
Fridhemsgatan 1, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

Fridhemsgatan 1

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 395 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 745 kr/mån
82 805 kr/m²

Optimerad planlösning // Norr Mälarstrand 92 // Stilrent kök // Vinkyl // Sovalkov // Flera takterrasser i föreningen // bastu och relax i föreningen Välkommen till en optimerad lägenhet i toppläge invid Norr Mälarstrand 92 med ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här bor du med ett stilrent kök med bl a vinkyl. Vardagsrummet är generöst tilltaget med plats för både soffa och matbord. Praktiskt sovalkov och ett tidlöst kaklat badrum. Föreningen är mycket välskött och har en gedigen renoveringshistorik. Det finns även en fantastisk takterrass om 80 kvm samt även två bokningsbara takterrasser. Den stora takterrassen har sjöutsikt över Riddarfjärden, möbler, lounge samt relax med bastu. Stilfull fastighet anno 1939 med vackert trapphus och modern hiss. Toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande badplatsen Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv vid Riddarfjärdens glittrande vatten. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Petité France. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och flertalet bussar.

  • Premium
  • Hiss
Brf Roslagsporten, Roslags-Näsby, Täby kommun
  • 42 lediga bostäder

Brf Roslagsporten

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 495 000 kr
36-118 m²
1-5 rum
3 779 kr/mån

I Västra Roslags Näsby, bygger OBOS Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Brf Roslagsporten erbjuder lägenheter, från den välplanerade ettan till större sexrummare. De flesta blir genomgående med fönster i två väderstreck och några med uthyrningsdel– perfekt för tonårsbarnen eller som ett separat kontor. Alla bostäder har härliga balkonger, uteplatser eller terrasser - de flesta i söderläge med utsikt mot den gemensamma gården som även har ett underliggande garage.

  • Nybyggnadsprojekt
Fabrikörvägen 15, 8 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, 8 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, 8 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15, 8 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 8/8
4 825 kr/mån
83 250 kr/m²

Högst upp i soligt söderläge // Magisk utsikt mot Stockholm // Optimerad 3:a // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Röda huset // Mysig innergård // Relax i föreningen // Tillträde är flexibelt. Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Högst upp i huset ligger denna välplanerade hörnlägenhet med balkong i söderläge! Bostaden bjuder också på en fantastisk utsikt över takåsar mot Stockholm! Lägenheten har en smart planlösning som naturligt delar upp vardagsrummet i en loungedel och en matrumsdel. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Den stora balkongen om ca 8 kvm i söderläge har utgång både från vardagsrum och ett av sovrummen. Rymligt badrum utrustat med kombimaskin. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval. På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 128

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
7 995 000 kr
118 m²
5 rum
7 923 kr/mån
67 754 kr/m²

Erbjudande - 12 månaders avgiftsfritt! Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Näst högst upp finner du denna genomgående bostad i hörnläge med dubbla balkonger och rymliga sällskapsytor. Fullt utrustat kök med högskåp i öppet läge mot vardagsrummet. Rymligt vardagsrum som kan möbleras efter önskemål och rymmer såväl en stor matplats som en soffgrupp. Lägenheten har två våtutrymmen varav ett gästbadrum finns i anslutning till hallen och ett större badrum i anslutning till bostadens master bedroom. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, dubbla skjutdörrsgarderober samt utgång till en härlig balkong. Utöver det stora sovrummet finns tre sovrum som alla rymmer säng, garderob samt övrigt möblemang.   Välj kostnadsfritt mellan våra tre designstilar - Sommar, Höst eller Vinter.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
4 233 kr/mån
55 444 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS. Optimalt planerad bostad med fullt utrustat kök och balkong i soligt läge. Bra kök med tilltagna arbetsytor och god förvaring. I en öppen planlösning mot vardagsrum erbjuds en social planlösning där det rymliga vardagsrummet kan möbleras med en rymlig matplats samt soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet når du en solig balkong på ca 7 kvm som kan möbleras efter önskemål. Sovrum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Ett rymlig badrum som har en duschhörna, handdukstork samt kombimaskin.  Du väljer mellan våra designstilar - Sommar, Höst eller Vinter.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
null, Roslags-Näsby, Täby kommun

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
5 295 000 kr
81 m²
3 rum
6 053 kr/mån
65 370 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Högst upp i huset ligger denna genomgående lägenhet med ca 10 kvm balkong i söderläge där du kan njuta av eftermiddagssolen. Den luftiga planlösningen gör att du har kontakt med vardagsrummet. Här bor du med ett fullt utrustat kök och en rymlig matplats. De två sovrummen ligger i separata lägen vilket skapar en privat känsla. Det stilrena badrummet har dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gäst WC. Du väljer kostnadsfritt mellan våra tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, 6 trappor, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, 6 trappor, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, 6 trappor, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15, 6 trappor

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 975 000 kr
42 m²
2 rum
vån 6/8
3 378 kr/mån
94 643 kr/m²

Kungsbalkong med fantastisk havsutsikt // Högt läge // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Välkommen till en nyproducerad bostad i det röda huset Här bor du i ett högt läge med havsutsikt! Snyggt kök från HTH och två stilrena badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 11, 7 trappor, Nacka Strand, Nacka kommun

Fabrikörvägen 11, 7 trappor

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
5 575 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/9
4 986 kr/mån
89 919 kr/m²

Kungsbalkong med fantastisk havsutsikt // Möjlig 3:a // Två balkonger //Högt läge // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Gröna huset //Mysig innergård // Relax i föreningen Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Välkommen till en nyproducerad bostad med flexibel inflyttning! Här bor du i ett högt läge med havsutsikt! Snyggt kök från HTH och två stilrena badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Interiörbilderna är från en snarlik lägenhet i det röda huset.

  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, 4 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, 4 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, 4 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15, 4 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
5 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/8
6 675 kr/mån
68 614 kr/m²

Ca 8 kvm balkong i västerläge // Möjlig 4:a // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Påkostade materialval // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen // Ett begränsat antal lägenheter kan köpas av juridisk person. Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Rymlig 3:a (möjlig 4:a) med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås även bostadens trivsamma och rymliga balkong om ca 8 kvm i västerläge som blir en förlängning av den sociala ytan. Lägenheten har två sovrum varav ett större med garderobsvägg. Väl tilltaget badrum utrustat med kombimaskin. Det finns även en separat gäst-wc, perfekt för den större familjen. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval. I föreningens lägenhetsförteckning, så är denna registrerad som fyra rum och kök. Det går enkelt att göra ett sovrum till genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand. Bilderna är från motsvarande lägenhet på plan 2 och skiljer sig således angående utsikt osv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, vån 3, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, vån 3, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, vån 3, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15, vån 3

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/8
3 940 kr/mån
67 245 kr/m²

Ca 38 kvm uteplats // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Bli först att flytta in // Påkostade materialval // Röda huset // Mysig innergård // Relax i föreningen // Juridisk person kan accepteras Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Välkommen till en fantastisk lägenhet belägen i lugnt läge mot innergården. Här bor du med en ca 38 kvm uteplats med ljusinsläpp från två håll. Vardagsrummet är ljust och luftigt. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Väl tilltaget badrum utrustat med kombimaskin. På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, 2 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, 2 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, 2 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15, 2 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
5 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/8
6 675 kr/mån
66 205 kr/m²

Ca 8 kvm balkong i västerläge // Möjlig 4:a // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Påkostade materialval // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Rymlig 3a med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. För den som önskar en 4:a, så är det enkelt att sätta upp en vägg och på så sätt skapa sig ett rum till. Från vardagsrummet nås även bostadens trivsamma och rymliga balkong om ca 8 kvm i västerläge som blir en förlängning av den sociala ytan. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Lägenheten har tre sovrum varav ett större med garderobsvägg. Väl tilltaget badrum utrustat med kombimaskin. Det finns även en separat gäst-wc, perfekt för den större familjen. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval. På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 11, 8 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 11, 8 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 11, 8 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 11, 8 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
10 200 000 kr
110 m²
5 rum
vån 8/9
8 846 kr/mån
92 727 kr/m²

Magisk havsutsikt // Två balkonger // Stor balkong i söderläge // Två badrum // Optimerad 5:a // Fönster i tre väderstreck //Högt läge // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Gröna huset //Mysig innergård // Relax i föreningen // Tillträdet är flexibelt Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Välkommen till en nyproducerad bostad i det gröna huset! Här bor du i ett högt läge med havsutsikt! Snyggt kök från HTH och två stilrena badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, 6 tr, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, 6 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, 6 tr, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15, 6 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nyproduktion
5 475 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/8
4 905 kr/mån
89 754 kr/m²

Kungsbalkong med fantastisk havsutsikt // Möjlig 3:a // Två balkonger //Högt läge // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen // Tillträde flexibelt Avgiftsfritt fram till årsskiftet! Välkommen till en nyproducerad bostad i det röda huset! Här bor du i ett högt läge med havsutsikt! Snyggt kök från HTH och ett stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kinnekullevägen 53, 2 tr, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Kinnekullevägen 53, 2 tr, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Kinnekullevägen 53, 2 tr, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Kinnekullevägen 53, 2 tr

Lägenhet
Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
2 862 kr/mån
75 377 kr/m²

Balkong i sydvästläge // Milsvid utsikt // Rikligt ljusinsläpp // Högst upp // 30-tals charm // Genomgående // Optimal planlösning // Insynsfritt Välkommen till denna attraktiva bostad högst upp i huset med magnifik utsikt i soligt sydväst läge! Soliga dagar, så flödar solen från morgon till kväll! Generös takhöjd (ca 2.70) och ett stort fönsterparti gör att vardagsrummet har ett rikligt ljusinsläpp! Här finns plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Köket i klassiskt har goda arbetsytor och bra förvaring. Det finns också en naturlig matplats i köket. Rofyllt sovrum med gott om plats för lös förvaring. Badrummet är kaklat i tidlöst kaklat i ljust kakel och är dessutom utrustat med ett badkar. Nuvarande ägare disponerar två förråd. Föreningen är välskött och är lågt belånad och amorterar kontinuerligt. Tunnelbanans gröna linje, tvärbanan och Nockebybanan vid station Alvik. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort. Du hittar flera restauranger i närområdet. Vid närliggande Alviks torg finns exempelvis Melanders och Sjöpaviljongen, Bastards Burger, Poké Burger, Joe & Juice, Café Nero och Brioche. Det finns även en Ica-butik, frisör, optik. Vårdcentral och även apotek hittar du vid Tranebergplan. Dessutom finns det jourbutiker i området och Coop vid Ulvsundarondellen. För dig som gillar bad, så är det nära till två badplatser i Minneberg. Vidare har du Fredhälls klippor på andra sidan Tranebergsbron samt exempelvis Solviksbadet i Smedslätten. Området bjuder på promenadstråk längs Alvik strand/Äppelviken till Solviksbadet. Det finns även promenadstråk runt Lillsjön med dess utegym. Det finns också träningscenter och SALKs tennishall i närområdet.

  • Premium
  • Balkong
Sjösabrinken 30, 2 tr, Högdalen, Stockholms kommun
Sjösabrinken 30, 2 tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Sjösabrinken 30, 2 tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Sjösabrinken 30, 2 tr

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/10
7 006 kr/mån
29 568 kr/m²

Balkong i sydväst läge // Rikligt ljusinsläpp // Ljusa och fina ytskikt !! Stilrent kök // Stambytt badrum // 27 hyresrätter Välkommen att stiga in i denna välplanerade bostad som är både stilren och mycket hemtrevlig. Genomgående finns parkettgolv som ger ett ombonat intryck, fint ljusinsläpp och ljusa fräscha ytskikt. Med ett kvadratsmart kök, två sovrum och ett gemytligt vardagsrum kan man inte annat än trivas i denna bostad! En mysig balkong är pricken över i:et! Här bor du med närhet till både grönområden och stadsmiljö med goda kommunikationsmöjligheter till Stockholms centrala delar. Hallen är mycket luftig och erbjuder riktigt bra förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober. Från hallen nås bostadens samtliga rum. Det välplanerade köket är modernt stilrent med vita släta luckor och integrerade vitvaror. En matplats ryms framför fönster som släpper in ett härligt naturligt ljus. Bostadens huvudsovrum erbjuder extra lyx med alldeles egen klädkammare som gör förvaring av kläder och prylar både enkelt och snyggt. Utrymmet för en stor bekväm säng och det varma parkettgolvet i kontrast till väggarna målade i kall blå kulör skapar en riktigt mysig plats för en god natts sömn. Bostadens andra sovrum erbjuder även det goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. I rummet finns plats för en säng och till exempel ett skrivbord eller lekhörna. Med rikligt ljusinsläpp som vackert speglas mot parkettgolvet är vardagsrummet en ombonad plats att slappna av och umgås. Balkongen förlänger det sköna sociala utrymmet ut till den friska luften. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen, njuta av en god bok i solen på helgen eller avsluta din dag med en värmande kopp te. Avslutningsvis finns ett fräscht helkaklat badrum med WC, vattenfallsdusch och en praktisk handduksvärmare med mera. På Sjösabrinken 30 två trappor upp är det bara att flytta in och känna sig som hemma! Föreningen har 27 hyresrätter. Detta innebär att föreningens skuld minskas så fort en hyresrätt kan omvandlas till bostadsrätt. Under 2023 så såldes 6 hyresrätter vilket inte syns i 2022 års årsredovisning. Områdets närhet till natur med grönområden som Högdalstoppen och Tallbackaskogen ger möjligheter till härliga promenader och utomhusaktiviteter. För den sportintresserade finns flera idrottsanläggningar och motionsspår tillgängliga. Området har ett bra utbud av skolor, förskolor och serviceinrättningar. I Högdalen finns ett brett utbud av restauranger och shopping. En liten bit bort ligger populära Burger Mansion. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive tunnelbanan, bussar och närliggande motorvägar, är det enkelt att ta sig till och från området.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, 1 tr, Nacka Strand, Nacka kommun

Fabrikörvägen 15, 1 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Kungsholmen
5 150 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/8
6 675 kr/mån
62 048 kr/m²

Möjlig 4:a // Markterrass på innergården för medlemmarna // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Högt läge // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen Välkommen till en nyproducerad bostad! Föreningen har en trevlig innergård med en mysig markterrass. Här bor du i ett högt läge med utsikt i västerläge! Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. I föreningens register är denna registrerad som fyra rum och kök, men disponeras som tre rum och kök. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 132

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/6
5 295 kr/mån
65 076 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna gavellägenhet med balkong i söderläge! Här bor du i en optimalt planerad och genomgående trerummare med ett stilrent kök och en separat matdel. Vardagsrummet bjuder på ett rikligt ljusinsläpp genom fönster åt två väderstreck. Två sovrum varav det ena har en bra klädkammare. Stilrent duschrum med handukstork och kombimaskin. Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter. I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information! <a href="https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/taby/brf-roslagsporten?gclid=EAIaIQobChMIkpud98qm_QIVjALmCh0i-wbTEAAYASAAEgIgFfD_BwE/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/7
6 053 kr/mån
56 728 kr/m²

Genomgående lägenhet med ca 11 kvm balkong i söderläge med plats för utemöbler. Kök med en rymlig matplats i anslutning till köket. Den luftiga planlösningen gör att du har kontakt med vardagsrummet. De två sovrummen ligger i separata lägen vilket skapar en privat känsla. Ett stilrent badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gäst WC. Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter. I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information! <a href="https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/taby/brf-roslagsporten?gclid=EAIaIQobChMIkpud98qm_QIVjALmCh0i-wbTEAAYASAAEgIgFfD_BwE/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
5 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/7
6 862 kr/mån
59 742 kr/m²

Genomgående bostad med rymlig balkong i söderläge med plats för utemöbler. Ett fullt utrustat kök med rymlig matplats. Den sociala planlösningen gör att du har kök och vardagsrum i anslutning med varandra. De tre separata sovrummen ligger i varsitt hörn vilket skapar en privat känsla för respektive rum. Två stilrena badrum med handdukstork och dusch i respektive badrum. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter. I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information! <a href="https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/taby/brf-roslagsporten?gclid=EAIaIQobChMIkpud98qm_QIVjALmCh0i-wbTEAAYASAAEgIgFfD_BwE/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, 7 tr, Nacka Strand, Nacka kommun

Fabrikörvägen 15, 7 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 7/8
3 378 kr/mån
95 119 kr/m²

Havsutsikt // Balkong // Påkostade materialval // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Röda huset // Mysig innergård // Relax i föreningen // Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen till en nyproducerad bostad med flexibel inflyttning! Här bor du i ett högt läge med havsutsikt! Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21