Mäklare Mattias Nilsson

Mattias Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 25, 5 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 25, 5 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
7 495 000 kr
79,9 m²
3 rum
vån 5/9
3 535 kr/mån
93 805 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig trea med härlig balkong i skuldfri förening! - Skuldfri förening - Välplanerad - Härlig balkong - Två hissar - Rikligt ljusinsläpp - Ica-butik ett stenkast från bostaden - Närhet till storstadspuls såväl som natur och grönska Nu har du möjlighet att förvärva en mycket hemtrevlig och välplanerad bostad. Genomgående rikligt ljusinsläpp via stora fönster och balkongdörr. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong med rofylld utsikt över grönska och natur, här finns plats för utemöblemang. Smakfullt kök med bra förvaring bakom svarta fronter och god arbetsyta. Här finns också plats för en matgrupp. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Helkaklat badrum samt en separat gäst-wc. På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
John Ericssonsgatan 15, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun

John Ericssonsgatan 15

Lägenhet
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/5
1 661 kr/mån
99 875 kr/m²

- Låg avgift - Optimalt planerad - Eftertraktad adress - Gemensam takterrass med magisk utsikt Varmt välkommen till denna trevliga förening med stark ekonomi och goda intäkter från kommersiella lokaler. Föreningen är lågt belånad och äger marken. I föreningen kan du njuta av lugnet på den mysiga innergården som erbjuder grillmöjligheter eller varför inte njuta av utsikten från den gemensamma takterrassen? Denna underbara lägenhet, belägen på John Ericssonsgatan 15, bjuder på en harmonisk atmosfär och en känsla av hemtrevnad. Med sin disposition är den perfekt för den som söker en mysig och funktionell bostad. Det som verkligen utmärker denna lägenhet är dess charmiga detaljer. Här finner du vackra trägolv som skapar en varm och inbjudande känsla, samt eleganta detaljer som ger rummen en tidlös karaktär. De stora fönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus, vilket förstärker den luftiga och öppna atmosfären. Badrummet är fräscht, stilrent inrett och det är förberett för tvättmaskin. John Ericssonsgatan 15 ligger centralt med närhet till Kungsholmstorg, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom butiker, affärer, caféer, barer och restauranger. Ett kort avstånd bort finner man Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess idylliska strandpromenad samt populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. För härliga bad, friluftsliv och andra rekreationsmöjligheter finns Rålambshovsparken. Runtom Kungsholmen finns även utmärkta promenad- och joggingmöjligheter samt närhet till Kronobergsparken och Pontonjärparken. På gångavstånd finns goda kommunikationer till T-banestationen Fridhemsplan (blå och grön linje) och till Rådhuset (blå linje). Denna bostad är en plats där man kan känna sig hemma med sin perfekta kombination av funktionalitet och charm. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

  • Hiss
Kungsklippan 11, Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Kungsklippan 11, Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholms kommun, bild 2
Kungsklippan 11, Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholms kommun, bild 3

Kungsklippan 11

Lägenhet
Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
2 995 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån -1/6
3 909 kr/mån
99 833 kr/m²

Välkommen till denna optimala och smakfullt renoverade bostad med magisk uteplats i söderläge. Tack vare den smarta renoveringen rymmer bostaden mycket förvaring och en alkov med plats för en säng om 160 cm. Lägenheten genomsyras av sobra toner och luftiga ytor, och som tillsammans med fint ljusinsläpp skapar en hemtrevlig känsla. Ni välkomnas av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob och skoförvaring. Vidare in kommer ni till köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, som praktiskt separeras av en köksö med bardel. I vardagsrummet får ni plats med soffa, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa uteplatsen, med plats för både loungemöbler, matgrupp och grill. Här kommer du trivas under årets varmare månader! Stilrent badrum som är helkaklat. Brf Glasberget är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 215 lägenheter och fyra lägenheter upplåts med hyresrätt som kan ses som en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge kapitaltillskott vid försäljning. Samt sex hyreslokaler som är en bra inkomstkälla. Toppläge uppe på populära Kungsklippan på lugn återvändsgata. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Kungsholmstorg med Ica och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar också mängder av populära restauranger och flertalet mysiga caféer. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Invid Kungsholms strand och Norr Mälarstrand finns vackra strandpromenader och utmärkta jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten med hiss ner till T-bana/Rådhuset. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Endast ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3