Mäklare Patrik Lundberg

Patrik Lundberg

Om mig

Kunskap är något man bäst får genom erfarenhet. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad i 30 år och har hjälpt många nöjda kunder att köpa och sälja sitt boende. Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang. En driven mäklare som är rak, tydlig och snabb med en unik känsla för vad situationen kräver. Med andra ord en mäklare med förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norr Mälarstrand 96, 3tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00

Norr Mälarstrand 96, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Widerlöv

12 500 000 kr

117 m²

4 rum

6 113 kr/mån

106 838 kr/m²

Varmt välkommen att upptäcka den perfekta kombinationen av tidlös charm och modern bekvämlighet i denna rymliga och hemtrevliga 4-rumslägenhet från 1939 belägen på attraktiva Norr Mälarstrand. Bostadens påtagligt väldisponerade kvadratmeter fördelas över ett rymligt vardagsrum med en mysig öppen hörnspis, tre ljusa sovrum, ett modernt och stilrent fullt utrustat kök, ett ljust helkaklat badrum samt en gäst-wc. Lägenhetens samtliga bostadsrum har stora fönsterpartier med ett härligt insläpp av naturligt ljus, varsamt bevarad elegant fiskbensparkett i original och erbjuder en varm och välkomnande atmosfär perfekt för såväl avkoppling efter en lång dag som för socialt umgänge i mindre eller större sällskap. Bostaden stoltserar även med en stor balkong i söderläge som erbjuder en spektakulär utsikt över Rålambshovsparken.  Bostaden ligger inhyst i fastigheten Systern 8 och tillhör Brf Äppelträdet som äger och förvaltar fastigheten. Huset ritades av den välkände arkitekten Sture Frölén, arkitekten bakom bland annat kungliga tennishallen och stod färdigt 1939. Föreningen innehar marken med äganderätt och är en så kallad ”äkta” förening och klassas i skattehänseenden som ett privatbostadbolag. Föreningen bildades 1999 och förvärvade fastigheten av Stockholms sjukhem i samband med ombildning till bostadsrätter 2010.  Föreningen upplåter 79 lägenheter varav två med hyresrätt samt  två lokaler, även dessa med hyresrätt.  I dagsläget hyrs en av lokalerna ut som kontorslokal och den andra nyttjas som gästlägenhet. Föreningen har god ekonomi och en låg belåning som vid utgången av år 2021 endast uppgick till 2915 kr per kvm. De två hyreslägenheterna och lokalerna genererar sammantaget en god och stabil inkomst till föreningen i form av hyresintäkter och de två hyreslägenheterna är dessutom en orealiserad dold tillgång som vid en eventuell framtida försäljning väsentligen kommer att bidra till föreningens redan starka ekonomi.  I fastigheten finns två tvättstugor samt cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningens medlemmar har dessutom tillgång till en gästlägenhet som går att hyra för en mindre summa, tre takterrasser med underbar utsikt över Riddarfjärden samt en lummig park/gård i anslutning till fastigheten. Lägenheten ligger centralt belägen på Kungsholmen i omedelbar närhet till promenadstråk och joggingspår, grönområden med serveringar och Smedsuddsbadet. All önskvärd service och närservice finns på promenadavstånd och några minuter bort finner man knutpunkten Fridhemsplan med extremt goda kommunikationer i form av T-banans blå och gröna linjer, flertalet innerstadsbussar och bussar mot Arlanda och IKEA. Från Fridhemsplan tar du dig på ett par minuter vidare med buss till Södermalm eller med tunnelbana till Stockholm City. Här finner man även ett rikt och varierat utbud av caféer och restauranger samt Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker. Kort sagt en fantastisk lägenhet i ett fantastiskt läge. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergsgatan 47, 1tr, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bergsgatan 47, 1tr, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 2
Bergsgatan 47, 1tr, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 3

Bergsgatan 47, 1tr

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Widerlöv

3 975 000 kr

48 m²

2 rum

1 246 kr/mån

82 813 kr/m²

I ett populärt läge på Kungsholmen ligger denna tvåa om 48 kvm. Lägenheten är genomgående ljus med många fönster som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp samt de ljusa ytskikten. En generös takhöjd ger en känsla av både luft och rymd. Moderna materialval såsom snygga förvaringsgarderober med skjutdörrar i trä kombinerat med tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett präglar denna fina bostad. Det här är ett utmärkt boende med en väldisponerad planlösning att trivas väl i! En vacker hall leder till bostadens samtliga rum. Här erbjuds gott om möjligheter för förvaring i platsbyggda garderober där skjutdörrarna matchas snyggt med klassisk fiskbensparkett. Vardagsrummet som ligger till vänster om hallen bjuder på ett härligt naturligt ljusinsläpp från två fönsterpartier. Fönsterna ramas in av en praktiskt platsbyggd vit bokhylla. Bostadens kök är stilrent och modernt med ett nytt parkettgolv. Köket går i ljusa toner där vita över- och underskåp matchas snyggt med mörk arbetsbänk och ljusblåa små kakelplattor ovan arbetsbänken. Från köket nås det rogivande sovrummet som rymmer en säng och har ett behagligt ljusinsläpp. I övrigt finns ett fräscht helkaklat badrum. I BRF Morellträdet 25 bor man i en välskött äkta bostadsrättsförening i Kungsholmen där föreningen äger fastigheten och har en god ekonomi. Föreningen gemensamma utrymmen består av en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. Bergsgatan 47 ligger på en attraktiv adress ett stenkast från Kungsholmstorg som har ett rikt utbud av restauranger, caféer och välsorterade livsmedelsbutiker. Inom gångavstånd ligger Fridhemsplan som erbjuder goda shoppingmöjligheter i Västermalmsgallerian. I närheten finns även Norr Mälarstrand som bjuder på härliga promenad- och joggingstråk som tar en till grönskande Rålambhovsparken. Längst med Norr Mälarstrand går det att njuta av utsikten mot Mälarens inhopp och Söders höjder. Utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna och blå linje och flertalet innerstadsbussar.

  • Premium
  • Hiss
Sankt Göransgatan 131, 2tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 131, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Widerlöv

6 375 000 kr

73,5 m²

3 rum

3 807 kr/mån

86 735 kr/m²

** Accepterat pris **. Varmt välkomna till denna ljusa 3:a med stor balkong på ett mycket bra läge på Kungsholmen! Garage i fastigheten. Bostaden disponeras idag som en 2:a men med enkla medel kan du dela av matsalsdelen och återskapa ett ytterligare trivsamt sovrum. Vidare finner du ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till inglasade balkongen och ett fullt utrustat kök med matplats för ett större sällskap. Boendet har luftiga och härliga ytor och ett generöst ljusflöde genom hela lägenheten. Genomgående fina parkettgolv och ljusa, trivsamma färgsättningar. Bo på ett mycket centralt läge intill Fridhemsplans gedigna utbud av butiker, restauranger och närservice. I området finns även flertalet skolor och förskolor. Tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet busslinjer finns på kort promenadavstånd. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3