Nybyggnadsprojekt
Brunnshög - FUTURA

Brunnshög, Lunds kommun

Välkommen till Futura. Framtiden är redan här.

Boka en tid för ett personligt möte då vi träffas i lugn och ro och pratar om projektet och ger vägledning i vilken lägenhet som kan passa just er allra bäst. Kontakta ansvarig mäklare Sara Örnwigh för mer information och tidsbokning. Vi ses i visningsboden som är placerad invid parken på Telefonistgatan. Ett jättebra tillfälle att besöka platsen där Futura kommer att byggas samt få mer information om projektet. Försäljningen är i full gång och lägenheterna säljs efter principen "först till kvarn".

I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram.
Med de två världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS som nav kommer Brunnshög på sikt att erbjuda bostäder, service och arbetsplatser för närmare 40 000 personer. Lunds kommun har starka ambitioner med den nya stadsdelen, som ska bli ett inspirerande pilotområde med hållbar utveckling, varierad arkitektur och grönområden som ledord. Den nya spårvägen beräknas att vara klar under 2020 och kommer att erbjuda en hållplats precis intill huset vilket gör det riktigt smidigt att ta sig runt i Lund och ner till tågstationen och vidare ut i världen.

Här bygger Slättö Projektutveckling Futura – 52 bostadsrättslägenheter med stor variation i storlekar och planlösningar samt olika attribut som takterrasser, balkonger, uteplatser, etagevåning, butikslokaler, solceller och fasader i sobert kontrasterande ljusa och mörka nyanser. Beräknad inflyttning sommaren 2020.

Läs mer om Futura och se samtliga lägenheter till salu på www.futura-lund.se

Snabb fakta:
• 1 – 6 rum och kök
• Gemensam takterrass och lummig gård
• Generöst med balkonger och terrasser
• 37 – 169 kvm
• 52 lägenheter
• Marklägenheter med uteplats
• Bil- och cykelpool

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Sara Örnwigh

Telefon: 070-963 41 80
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips