Nybyggnadsprojekt
Västra Ytterby - Vena Ängar, friköpta hus

Västra Ytterby, Kungälvs kommun

Friköpta hus, inflyttningsklara från våren 2019
Välkommen att besöka vårt visningshus Villa Vänern. Upplev området och se ett inrett hus för att få känslan av hur det är att bo i Vena Ängar.
Boka personlig visning hos mäklaren.

HUS VÄNERN, 2 plan 130 kvm, 5 rok.
Pris: Från 5 035 000 kronor
På de 130 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter som krävs för en familj. Huset har en carport med tillhörande förråd.

HUS SILJAN, kedjehus, 2 plan, 111 kvm, 4 rok. Härlig takterrass.
Endast 1 hus kvar till försäljning!
Pris: 4 605 000 kr
Med 4 rum och kök på 111 kvm och en generös takterrass finns det gott om ytor både inne och ute. Väntar ni tillökning eller vill ha ett gästrum? Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan vilket innebär att du i stället får ett mindre vardagsrum. Allt för att passa familjens behov.

Kommunikationer och service
Här bor du i idyllisk omgivning intill landsbygden samtidigt som du har bekväm närhet till service och pendel i Ytterby centrum och för att ta dig hit kan du ta bilen, cykel eller med buss från Vena Ängar. Till Kungälvs centrum så är det ca 4 km. Till Göteborg tar det cirka 25 minuter med bil eller ca 20 minuter med pendeln, som stannar på Ytterby station. Perfekt för dig som pendlar.

Ingen budgivning
Att köpa hus är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. För att underlätta processen betalar du ett fast pris när du köper villa av Peab. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Försäljning pågår
För mer information, kontakta Carolina Zanders på Fastighetsbyrån i Kungälv, Tel. 0303-645 52, [email protected]

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Carolina Zanders

Telefon: 0303 - 645 52
E-post: [email protected]

Guider & Tips