Nybyggnadsprojekt
Göta - BoKlok Biodlaren

Göta, Lilla Edets kommun

Vill du ha lugn och ro hemma, och samtidigt inte komma allt för långt ifrån stadens puls? Då kommer du trivas i BoKlok Biodlaren. Här bor du nämligen i mysiga kvarter med skogen runt knuten, samtidigt som Lilla Edets centrum ligger nära och större städer når du enkelt med tåg eller bil. En kort promenad bort ligger Ryrsjön som erbjuder både bad- och fiskelycka, och inte minst roddmöjligheter via Lilla Edets roddklubb. I närområdet finns det dessutom flera vackra vandringsleder och grönområden som erbjuder allt ifrån rofyllda promenader till aktivt friluftsliv.

I detta barnvänliga och lugna kvarter planerar vi nu att bygga etapp två med fler lägenheter, rad- och parhus. Lägenheterna har ett eller två rum och kök, och får en egen parkeringsplats och ett förråd. Radhusen och parhusen har fem rum och kök fördelat på två våningar och alla får egen uteplats. Uppfart med plats för två bilar och eget förråd har de också. Vissa av radhusen får dessutom balkong på ovanvåningen.

Pssst... Missa inte att kika på filmen längre ner på sidan! Då får du bland annat veta mer om området, vart det ligger och hur kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt.

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

49 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Linda Sylven

Telefon: 010-449 24 68
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips