Nybyggnadsprojekt
Brf Vinterängen - Pingstgatan

Brf Vinterängen, Skellefteå, Skellefteå kommun

Morö Backe är ett av Skellefteås största bostadsområden som är väldigt populärt bland barnfamiljer. Här bygger vi på OBOS nu 14 välplanerade radhus i projektet Brf Vinterängen.

Brf Vinterängen får ett härligt, lugnt läge – högst upp i området och fritt från genomfartstrafik. Husens jordnära färgsättning bidrar till att skapa en trivsam kvarterskänsla. Brf Vinterängen ligger omgivet av grönområden och byggs kring en mysig innergård som skapar en modern Bullerby-känsla av gemenskap i kvarteret.

Ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. I Brf Vinterängen parkerar du bilen i egen carport och till varje hus ingår ett stort förråd på 7 kvm, bekvämt placerat precis vid husets entré. Och hela Morö Backe är sammanbundet med gång- och cykelbanor som gör det enkelt och säkert att ta sig fram – vart du än ska.

Här bygger vi härliga radhus med fyra ljusa rum och kök – social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för privatlivet på ovanvåningen. Alla bekvämligheter som underlättar vardagspusslet och en stor, härlig altan som grädde på moset. Vad kan man mer begära?

Varje hus får en rejäl altan på baksidan av huset med trappa ner till den färdiga gräsmattan som inbjuder till både lek och skön avkoppling. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis. Och föredrar du att bara vara är det heller inga problem, en mer lättskött tomt får man leta länge efter.

Husen byggs av OBOS Sverige AB som är en av Nordens största bostadsutvecklare och säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skellefteå.

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

Camilla Solstrid

Telefon: 0910-73 89 05
E-post: [email protected]

OBOS Sverige AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips