Nybyggnadsprojekt
Tuna - Scheele Promenad 2

Tuna, Lund, Lunds kommun

Nybyggd hemlängtan nära Lund City

I Scheele Promenad finns ett hem som passar alla. Totalt kommer 188 lägenheter fördelat på tre fastigheter att uppföras – allt från yteffektiva ettor till generösa sexor. Överst i varje hus placeras exklusiva penthousevåningar i två etage med en fantastisk utsikt över Lund.

Välkommen på Öppet hus tisdagar jämna veckor kl. 16:30-18:00. Vi finns då på plats på Fastighetsbyråns kontor på Clemenstorget 6. Där har ni möjlighet att hämta material och mer information om projektet.

Den andra etappen erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd som i första etappen med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller.

Alla lägenheter är välplanerade med fin genomsikt och ett härligt ljusinsläpp. Materialen är omsorgsfullt valda, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. Vill du sätta personlig prägel på ditt nya hem finns inredningsval att göra, men redan i grundutförandet består inredningen av kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och är, liksom köken, utrustade med vitvaror av hög kvalitet. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett modernt och välplanerat hem med genomtänkt standard redan från start.

Vill ni boka in ett personligt informationsmöte? Hör av er så bokar vi en tid för ett möte då vi träffas i lugn och ro och pratar om projektet och tittar på vilken lägenhet som passar just er bäst.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Sara Örnwigh

Telefon: 070-963 41 80
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips