Nybyggnadsprojekt
Sandhamn - Försäljningen har startat i Brf Förseglet

Sandhamn, Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Nu har vi börjat sälja 25 nya bostäder i Sandhamn, Nynäshamn. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att köpa ett av husen!

Välkommen till härliga Sandhamn, ett naturnära bostadsområde med ett vackert läge strax söder om centrala Nynäshamn. Här planerar vi på OBOS att bygga 25 fina par- och radhus i två olika storlekar: 120 kvm respektive 137 kvm – alla i två plan och i bekväm bostadsrättsform.

Välkommen in i ett ljust och trevligt hus för hela familjen! Direkt vid entrén finns ett trevligt sovrum – perfekt som gästrum, hemmakontor eller kanske ett eget krypin för familjens tonåring? Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner. Köket är utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr: fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö.

Från vardagsrumsdelen kliver du också ut på en stor uteplats med trädäck, och vidare ut trädgården. Här på bottenvåningen finns också ett badrum med WC och dusch – liksom både tvättmaskin och torktumlare. Och under trappan hittar vi en fin överraskning i form av ett förråd.

Här uppe finns gott om plats för familjens privata liv med två sköna sovrum och ett mysigt allrum som passar lika bra för familjens filmkvällar som för barnens kompishäng. Här finns också en praktisk klädkammare och ett badrum med WC och dusch. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong som bidrar med lite extra vardagslyx i din tillvaron.

Husen byggs av OBOS Sverige AB och säljs i samarbete med Fastighetsbyrån.

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

Markus Martinsson

Telefon: 08-520 274 84
E-post: [email protected]

OBOS Sverige AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips