Nybyggnadsprojekt
Ursvik - Atomen

Ursvik, Stockholm, Sundbybergs kommun

I ett toppläge högt upp i Ursvik bjuder HSB brf Atomen på ett härligt boende i välplanerade nya lägenheter, granne med Forskarparken med naturmark, skog och lekplats.

Välkommen till HSB brf Atomen och 64 nya bostadsrättslägenheter i två sex våningar höga funkisinspirerade suterränghus med klassiskt putsade fasader och vackra inslag av trä. Här bor du högt upp i området med en grön öppen yta framför husen, vilket ger fina fria vyer ut över området. Precis bakom husen tornar Forskarparken upp sig som en fin grönskande fond. Parken blir en härlig förlängning av den gemensamma innergården, som ligger upphöjd och därmed skyddad från gatan. Det här är en lugn del av Ursvik där du efter en lång arbetsdag kan ta en härligt avslappnande kvällspromenad upp på berget för att insupa doften av skog och natur. Med parken på baksidan släpper du smidigt och enkelt ut barnen för klättring och upptäckts- färder i det kuperade skogspartiet, eller för lek på parkens fina välutrustade lekplats.

För att matcha flera behov byggs lägenheterna i olika storlekar. Här blir det allt från ettor till fyror. Varje kvadratmeter är väl genomtänkt och planeringen öppen och smart. Tillvalsväggar gör att du kan anpassa ditt boende efter just dina behov.

De flesta lägenheter har balkong och några på nedre plan har egen uteplats. Högst upp, i ett soligt söderläge, finns lägenheter med exklusiva terrasser på hela 30 kvadratmeter.

Material och inredning väljs med omsorg och fokus ligger på kvalitet och hållbarhet. Du som önskar ett stilrent hem, utan att behöva lägga tid på varje detalj, kan välja mellan ett antal färdiga inredningskoncept. Och du som hellre sätter ihop ditt eget mer personliga uttryck, har många tillval att välja mellan. Väggarna målas i ljusa kulörer som skapar ett luftigt och fräscht intryck, men även här kan du självklart göra dina egna färgval. På golven ligger vackert mattlackad ekparkett. Förvaringslösningarna är väl genomtänkta, och många lägenheter utrustas med skjutdörrsgarderober.

HSB har en lång tradition av att anlita konstnärer i alla nybyggnadsprojekt. Därmed skapar vi platsspecifik konst som är helt unik för varje förening. Konsten skapar mervärden och bidrar till att ge föreningen en unik identitet. För Atomens del planerar vi konstnärlig gestaltning på gården.

Bostadsrättsföreningen kommer att ha ett garage med 33 parkeringsplatser och två platser för bilpool, samt ett ljust och tillgängligt cykelrum med gott om plats.

Ursvik är en härlig ny stadsdel där det kommande Ursviks torg blir ett nav med butiker, restauranger, kaféer, service och ett levande kulturliv. Bebyggelsen präglas av en fin variation mellan flerfamiljshus, radhus, parhus och villor. Det byggs nya skolor och förskolor, vilket erbjuder barnfamiljer ett bra utbud och valmöjligheter. Atomen ligger på gångavstånd till Ursviks torg där det kommer att bli en station för tvär-banan och det är även promenadavstånd till tunnelbanestationerna Hallonbergen och Rissne. Med bara drygt sju kilometer in till tullarna kan du självklart också välja att cykelpendla in till Stockholms city.

I närområdet finns Igelbäckens naturreservat med motionsslingor och skidspår. Här njuter du av ett aktivt liv med löprundor, sköna promenader och mysiga skogsutflykter.

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
Läs mer om HSBs nyproduktion i Sundbyberg

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Patrik Bjurstrom

Telefon: 010-442 02 72
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips