Nybyggnadsprojekt
Ellös - BRF Sjögården

Ellös, Ellös, Orust kommun

VÄLKOMMEN PÅ SÄLJSTARTSHELG - 28 och 29 SEPTEMBER MED VISNING; LUNCH OCH INFOMÖTE! SE INFO NEDAN

Välkommen till Ellös och Orusts första bostadsrättshus med hotell, restaurang, och spa. Med unikt läge intill havet, på västra Orust, byggs ett modernt boende bestående av 38 lägenheter. Lättskött och bekvämt fritidsboende där i stort sett alla lägenheter har uteplats och utsikt mot havet. Som lägenhetsinnehavare har du tillgång till hotellservice som städning och vällagad god mat i restaurangen. Välskött badplats en kort promenad bort och en av Västsveriges populäraste golfbanor Orust Golf ligger ca 5 min med bil från lägenheterna.

De 38 lägenheterna är belägna i den gamla Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. All utrustning är funktionell och håller god standard.
Lägenheterna sträcker sig från 24,5 till 88,0 kvadratmeter – i stort sett alla med balkong eller uteplats som vetter mot havet och som fungerar som en förlängning av bostaden. Gemensamt är den luftiga hotellkänslan med fint ljusinsläpp. Väggarna går i vitt och golven är ljusa trägolv. Köken från HTH är avskalade och funktionella med bänkskivor i grått och luckor i vitt. Även de helkaklade badrummen med golvvärme går i en neutral färgskala.

Då du själv inte använder din lägenhet finns bekvämligheten i att hotellet hyr ut den i hotellverksamheten. Uthyrningen beräknas ge en fin inkomst till lägenhetsinnehavaren.

Stadgarna medger endast fritidsboende vilket innebär att man inte får skriva sig på adressen.

Lägenhet nr 203 är inredd och klar och finns tillgänglig som visningslägenhet, välkommen med ditt intresse!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Orust

24 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Orust

Eric Feiff

Telefon: 0706-53 11 58
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Orust

Telefon: 0304-306 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips