Nybyggnadsprojekt
Skeppsbrostaden - Västervik - Aqua Village - Skeppsbrostaden

Skeppsbrostaden, Västerviks kommun

Östra Piren 1 A-Q
Välkomna till AquaVillage i Västerviks nya stadsdel Skeppsbrostaden. Här byggs i första etappen 17 flytande villor. Vi har flera modeller - några av dem är Futura181 i 3-plan om 181 kvm boarea, Laguna78-115 uppfört i 1-2-plan om 78-115 kvm boarea och vår senaste modell Aquahome156 i 2-plan om 156 kvm boarea. Till varje fastighet ingår det även ett förråd på 9 kvm på pirdäcket samt 101 kvm kallförråd inuti piren som kan inredas och värmesättas upp till 76 kvm. Aquapiren kan antingen användas som kallförråd eller inredas efter eget önskemål.

På vattnet vid Skeppsbrofjärdens inlopp tar Västerviks nya bostadsområde form. Här köper man sin sjötomt med äganderätt och blickar ut över Blockholmssundet in mot Slottsholmen och Gamlebyviken.

Båten ligger precis intill villan som lätt tar dig ut till Tjust vackra skärgård med över 5000 öar - samtidigt som det är gångavstånd till stadens centrum med närhet till nöjen, shopping och kulturliv.
Aquapiren är en unik inredningsbar pir som ger stor flexibilitet i hur du vill använda ditt boende. Här ges möjlighet att inreda ditt pirförråd till en gästlägenhet, gym eller en härlig relaxavdelning. Aquavillage erbjuder ett unikt, bekvämt och modernt boende med flera uteplatser och stora takterrasser - på vattnet. Villorna ansluts mot piren med en rörelseupptagande buffert vilket gör att villorna ligger still och kan jämföras med ett hus på land.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Anna Jeansson

Telefon: 049082241
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Telefon: 004649082240
E-post: [email protected]