Nybyggnadsprojekt
Limhamns Sjöstad - Atmosfären, Limhamn

Limhamns Sjöstad, Malmö, Malmö kommun

Just nu, 18 månader avgiftsfritt på 3-5 rok*

Mitt i Limhamns sjöstad växer Atmosfären fram, med lägenheter för en modern och njutbar livsstil. Tillsammans med Wingårdhs Arkitekter har vi skapat bostäder med livskvalitet och social atmosfär som inbjuder till härliga möten.

Festen är ofta bäst i köket. Därför erbjuder Atmosfären lägenheter med stora sociala ytor där du och dina gäster har gott om plats för att umgås. Förbered middagen samtligt som du minglar med nära och kära eller duka upp till långbord när det vankas gåsamiddag eller födelsedagsfirande. I anslutning till den sociala delen finns även balkong, terrass eller uteplats i soligt syd- eller västerläge. När festen är slut är det lätt att dra sig tillbaka in i den mer privata delen av lägenheten, lägenheterna är nämligen tydliga uppdelade i zoner mellan det sociala och det privata. I den privata zonen finns sovrummen, badrummet och klädkammaren.

Lägenheterna kommer alla att hålla hög standard med smarta detaljer. Alla förvaringsutrymmen är väl tilltagna och du kommer att ha ett genomtänkt hem som gör livet smidigt. Dessutom kommer alla 3or, 4or och 5or ha gäst-wc och en praktisk tvättlösning. Och på tal om smidigt, bilen parkerar du i garaget under huset. För dig som inte vill ha bil kommer det dessutom finnas bilpool.

På den gröna och trivsamma gården finns det gott om plats för lek och skratt, spontana grillkvällar eller en god kopp kaffe och en liten pratstund i glada grannars lag.

Här i Atmosfären bor du med gångavstånd till både havet och Limhamns centrum och en oslagbar natur runt hörnet. Fiskare, kaféer, barer och butiker samsas med strand, golf och parker samt en magisk vy över Öresundsbron. Samtidigt är du inne i centrala Malmö på tjugo minuter med cykel.

*ERBJUDANDE - 18 MÅNADER AVGIFTSFRITT
Få mer pengar över till annat! Om du köper en lägenhet om 3-5 rok i Atmosfären får du nu ta del av vårt erbjudande om 18 månaders avgiftsfritt. Det innebär att du får en hel del pengar över som kan användas till något annat. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering, ett extra sparande för drömresan eller sommarstugan, kunna köpa möblerna du tittat på till din nya lägenhet eller helt enkelt unna dig lite extra vardagslyx.

Erbjudandet gäller när du skriver på ett kontrakt senast 31 januari 2020 och har ett värde mellan 86 454 kr och 119 934 kr beroende på vilken lägenhet du väljer. Alla våra 3or, 4or och 5or innefattas av erbjudandet, men max 7 stycken lägenheter - först till kvarn tillämpas

Vid en eventuell framtida försäljning av bostadsrätten påverkas anskaffningsvärdet av erbjudandet, för mer information kontakta ansvarig mäklare

Läs mer om projektet hos Veidekke Bostad AB, Region Skåne

41 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Veidekke Bostad AB, Region Skåne

Christoffer Olsson

Telefon: 0708-74 32 31
E-post: [email protected]

Veidekke Bostad AB, Region Skåne


E-post: [email protected]

Guider & Tips