Nybyggnadsprojekt
Sjölyckan - Brf Kompassen Sjölyckan

Sjölyckan, Mariestads kommun

Nu är försäljningen igång av nästa etapp i Sjölyckan. En- och tvåplans radhus samt lägenheter om 3-4 rum och kök.

Radhusen har en storlek om 106 kvm med 5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med smarta nyckelfria kodlås och belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump och med golvvärme på entréplan.

De nya bekväma enplansradhusen har en storlek om 82 kvm med 3 rum och kök. Du kan även välja ett inglasat uterum som tillval. Alla hus entréer är utrustade med nyckelfria kodlås som standard. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump, golvvärme i hela huset och återvinning av frånluft som standard.

Lägenheterna finns i storlekarna 71-78 m2 med 3 till 4 rok och finns både i markplan med egen uteplats samt på överplan med egen rymlig takterass. Gårdsparkering till samtliga bostäder planeras inom området. Till varje bostad hör ett eget förråd som ligger i anslutning till entrén för lägenheterna.

Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 4 kvm praktiskt beläget vid entrén alternativt på trädgårdssidan. Parkering sker direkt invid huset eller vid samlad gemensam parkering i kvarteret.

Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade väggar i valbar kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. Köken håller hög standard med gott om förvaring och fullutdragslådor. Vitvarorna är från Electrolux.

Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariestad

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Mariestad

Maria Lundgren

Telefon: 0766-37 72 40
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Mariestad

Telefon: 0501-165 15
E-post: [email protected]

Guider & Tips