Nybyggnadsprojekt
Centralt Öster - Brf Å-promenaden

Centralt Öster, Nyköping, Nyköpings kommun

UNIKT ERBJUDANDE - Bokar du din lägenhet innan sista december 2020, får du 12 månaders avgiftsfritt!

Nu planerar Peab för nya hem i trivsamt läge intill ån. En trivsam känsla, ett lyxigt läge nära natur men ändå centralt.

Här planeras tvåor, treor och fyror om 45-95 kvm. 47 stycken totalt, varav vi säljstartar 19 st i första etappen. Lägenheterna är ljusa och luftiga och ligger i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att det känns extra välkomnade och bjuder in till umgänge. Alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats, fyrorna planeras med två balkonger. Alla treor och fyror planeras med extra WC och flera med extra WC/dusch. Balkonger och uteplatser planeras för bästa möjliga utsikt över ån och det gröna området!

Här har du nära till det mesta, på promenad- och cykelavstånd dessutom. Ta en promenad till Nyköping centrum med flera gallerior för shopping, god mat och uteliv. En kort cykeltur bort ligger hamnen och nya länsmuseet, tillsammans med en härlig mix av restauranger och en fin strandpromenad. För den aktive ligger Rosvalla Arena bara tre kilometer bort med aktiviteter som bowling, ishall och boule för att nämna lite grann.

När du trots allt vill ta dig vidare till Stockholm eller världen väntar flera smidiga alternativ. Tågstation ligger bara en promenad bort, här planeras också nya resecentrum stå klar 2022. Där hittar du både bussar och tåg för vidare resa.
Med flygbussarna till Skavsta flygplats tar du dig enkelt till andra breddgrader.

Husen ligger i ett område med mycket karaktär och känsla. En trevlig granne
är det gamla bomullsspinneriet, som vi tidigare renoverat till unika lägenheter. Industrikänslan där tar vi med oss in i Brf Å-promenaden, med typiska detaljer och färgsättning vilket gör att omgivningen känns genomtänkt.

21 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nyköping

Anders Wallén

Telefon: 070-820 17 90
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Nyköping

Telefon: 0155-28 60 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips