Nybyggnadsprojekt
Täby park Brf Stratos 1 i Täby

Täby, Täby kommun

Nyproduktion med inflytt Q1 2023

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna och vid stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar.

Den gemensamma gården blir hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Samtliga hus har vackra fasader av det gedigna och miljövänliga naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Ett varierat taklandskap binder ihop kvarteret och tillsammans med de skiftande skifferfasaderna bidrar de till att ge kvarteret sin alldeles egna identitet i stadsdelen.

Alla lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov. Här har alla möjlighet att hitta sitt nya hem.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Täby

Andre Garemani

Telefon: 08-768 31 00
E-post: [email protected]

HusmanHagberg Täby

Telefon: 08-768 31 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips