Nybyggnadsprojekt
Sätila - Sätila-Gunne Östra

Sätila, Sätila, Marks kommun

Om inte allt för länge så kommer det finnas ett nytt villaområde med 14 stycken villor. De tomterna som är fortsatt till salu kan du se på projektsidan och vi hoppas på att du finner en tomt som du gillar. Tillträdet på dessa kommer vara om ca. 1 år alltså hösten 2022.

Husen är välplanerade med tillhörande carport, förråd och en härlig altan direkt utanför vardagsrummet. Du har också Lygnern med fina badplatser i din närhet. Här erbjuds du ett välplanerat boende med närhet till skola och övrig service i ett mindre bostadsområde. Husen omges av en vacker träfasad och bostäderna får noga utvalda material genomgående för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt och underhållen så få som möjligt.

Tomterna är något mindre för att vara lättskötta men ändå ge dig tillgång till utomhus-aktiviteter och närhet till grannarna i området.

För att få en bra bild av området och hur tomterna är placerade så rekommenderar vi dig att besöka projektsidan och däri gå in på bostadsväljare för att få en bra överblick av hus och området www.gunneostra.se

Låter det intressant?
Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig!

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kinna

Karin Nydén

Telefon: 070-2761257
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kinna

Telefon: 0320-205 490
E-post: [email protected]

Guider & Tips