Nybyggnadsprojekt
Borstahusen - 200 meter från havskanten - Brf Strandkorgen

Borstahusen, Landskrona kommun

I Borstahusen, ett pittoreskt fiskeläge med anor från 1700-talet, strax norr om Landskrona finns Brf Strandkorgen med 29 bostadsrätter. Här bor du 200 meter från stranden i en nyproducerad lägenhet med alla möjligheter utanför dörren.

Lägenheterna om två, tre och fyra rum och kök är fördelade på fem våningar där den översta våningen har tre topplägenheter med takterrass och härlig utsikt. Huset har en modern utformning med traditionella material som tegel, plåt, glaspartier och inslag av träpanel. Variationen av öppna och inglasade balkonger tillsammans med öppningarna i taket vid takterrasserna gör att huset får en egen identitet.

Huset byggs i vinkel och sluter sig runt en trevlig innergård där barnen kan leka vid lekplatsen och de boende njuta av morgonsolen. I markplan kommer det att finnas två butikslokaler som vetter ut mot det blivande torget och havet mot väster.
Varje lägenhet får en uteplats eller balkong, en del är inglasade och flertalet har havsutsikt. På översta våningen finns topplägenheterna - dessa har generösa terrasser som tar tillvara på den vackra utsikten över havet. Till varje lägenhet finns det ett förråd och möjlighet till parkeringsplats i det gemensamma parkeringsgaraget under huset. Från garaget tar du enkelt hissen upp till lägenheten.

Borstahusen ligger i ett ypperligt läge för pendlare och upptäckare. Med täta tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn tar du dig med lätthet ut på utflykt över dagen eller vidare ut i världen. Borta bra men hemma bäst – och detta är en underbar plats vid havet mitt i den växande Öresundsregionen.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Landskrona

Pernilla Corsing

Telefon: +46709501899
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Landskrona

Telefon: 0418-105 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips