Nybyggnadsprojekt
BRF Kilen i Ronneby

Ronneby, Ronneby kommun

Ta chansen att flytta in i en av dessa nyproducerade bostadsrättslägenheter på bästa läge alldeles intill Ronnebyån.
C4 Hus bygger med social hållbarhet i fokus, här ska man vilja bo länge och trivas oavsett om man är gammal eller ung, som familj eller ensamstående, vilket speglas både i lägenheterna och på utemiljön.
De 34 lägenheterna har 2-3 rum med varierande storlek från 50,7 – 88 kvm. De största byggs som radhus i en våning med egen täppa.
Alla bostäderna är väl utrustade och har generösa ljusinsläpp med öppna och genomtänkta planlösningar. Genomgående moderna och hållbara materialval både ut- och invändigt. Dessutom kan du påverka din standard ytterligare genom ett antal tillvalsmöjligheter.
Närmast Ronnebyån ligger en radhuslänga med 4 st lägenheter i ett plan. Dessa lägenheter är 3 rum och kök men kan göras om till 4 rum och kök.

I alla lägenhetshus finns det hiss och en gemensam mysig innergård.
Området med utemiljön skapas med en kombination av modern arkitektur och lättillgänglighet tillsammans med gemensamma ytor som lekplats, grillplats och en liten grön park mot ån så det finns plats för både umgänge och avkoppling. Du har även all bekvämlighet inom räckhåll då området ligger endast några hundra meter från Ronneby centrum och med Resecentrum alldeles intill blir det lätt att pendla.
Bostadsrätterna säljs till fast pris, så först till kvarn gäller!

Varmt välkommen att höra av er för mer information, ni når oss på 0457-633 600 eller via mail [email protected]

Se även projektets hemsida under Projekthemsida högre upp i denna annonsen eller https://brfkilen.c4hus.se/
Om ni går in på Lägenhetesväljaren kan ni se information om lägenheterna samt se vilka lägenheter som fortfarande är till salu.

23 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby

Linda Björnlund

Telefon: 0703-22 95 21
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby

Telefon: 0457-633 600
E-post: [email protected]

Guider & Tips