Nybyggnadsprojekt
Hyllie - Hyllie Homes

Hyllie, Malmö kommun

Sista chansen att bo på Hyllies bästa läge!

Nu har vi startat försäljningen av den sista etappen i Hyllie Homes - 31 Svanencertifierade och moderna bostadsrätter på Hyllies bästa läge! Även i den sista etappen finns en stor variation av bostäder. Vad sägs om kvadratsmarta ettor med avskild sovdel, tvåor med öppen planlösning, väldisponerade treor eller fyror med radhuskänsla? Gemensamt för alla lägenheter är att de har balkong, uteplats eller terrass. Missa inte chansen att bo på Hyllies bästa läge intill park, natur och storstadspuls!

I Hyllie Homes finns en stor bredd av lägenhetstyper och planlösningar!
I Hyllie Homes bor du i ett framtidsområde med internationell karaktär som ligger nära city, shopping, park och oslagbara kommunikationer.

Sista etappen
Nu har vi släppt den sista etappen som erbjuder en stor variation av bostäder, allt ifrån ettor med avskild sovdel till fyror med radhuskänsla.

Ettorna är yteffektiva och har en separat sovdel med en tillvalsvägg som ger en minitvåa. Kvadratsmarta med all funktion som behövs i vardagen!

Våra tvåor och treor är luftiga och ljusa med genomtänkta planlösningar och fina sociala ytor.

Våra större lägenheter (4:or) finns att välja i ett plan eller i etage med härlig radhuskänsla! Alla får dubbla badrum, generösa sovrum och vardagsrum samt minst en utemiljö.

I Hyllie Homes finns bostäder för alla smaker och behov. Dessutom har alla lägenheter balkong, uteplats eller terrass. Välkommen att hitta ditt framtida drömboende!

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök, vitvaror och badrumsinredning kommer från välkända leverantörer.

Kostnadsfria köksstilar
I våra köksmiljöer från Vedum erbjuder vi tre stilsäkra och kostnadsfria inredningsstilar med internationell prägel - Scandinavian Grace, Oriental Mood och French Bistro. Välj den som tilltalar dig bäst eller mixa efter din egen smak och stil. Läs mer i inredningskatalogen. Kika gärna in i vårt bildgalleri för att få inspiration.

Harmonisk utemiljö
Hyllie Homes består av två fastigheter som knyts samman av en njutbar grön gård där vår landskapsarkitekt har skapat en frodig och varierad utemiljö med många spännande inslag och material som för tankarna till medelhavsområdet.

Variationen av träd, buskar och perenner kommer att bjuda på upplevelsevärden året runt i form av blomning, höstfärg och vintergrönska. Det tillsammans med terrassering av gården i olika nivåer, pergola och spaljé skapar flera gröna rum med plats att vistas i.

Planteringslådor i plåt fylls med buskar, klätterväxter och perenner. Under den fina pergolan skapas en trivsam plats. Här finns även en liten fontän och möblemang som inbjuder till vistelse under rankorna av blåregn. Gården i Hyllie Homes blir verkligen något extra!

Gemensam takterrass
Högst upp finns den gemensamma takterrassen som du kan nyttja året om. Här finns moderna träningsmaskiner för dig som vill motionera. Utsikten är magisk och vi vågar påstå att detta är en av Hyllies absolut bästa vyer.

Bilpool
OurGreenCar kommer att erbjuda en bilpool exklusivt till de boende i Brf Hyllie Homes. En elbil kommer att finnas helt dedikerad till de boende i föreningen.

Bo nära park, natur och resten av världen
I Hyllie Homes är den stora världen aldrig långt borta, här bor du i ett framtidsområde med internationell karaktär som ligger nära city, shopping, rekreation och upplevelser.

12 minuter bort checkar du in på Kastrup och öppnar fönstret mot världen. Checkar ut gör du betydligt närmare än så. Granne med Hyllie Homes kommer Hyllie stadsdelspark att breda ut sig, ett av de allra största grönområdena i morgondagens Malmö. Jämförbar med Kungsparken i storlek.

Vill du hellre ta dig in ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Mattias Jansson

Telefon: 073-500 93 04
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips