Nybyggnadsprojekt
Keramikern - Derome - 7 stycken friköpta radhus

Höganäs kommun

TOMTVISNING lördag 24/4 kl. 11-13

Välkommen på tomtvisning för kvarteret Keramikern i den nya stadsdelen Tornlyckan i Höganäs. Kom och kika runt på området och ställ dina frågor till vår mäklare på plats.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill därför att du bokar en tid med vår mäklare. Begränsat antal platser så kontakta oss idag på 042-331750!

I den första etappen av den nya stadsdelen Tornlyckan planerar Derome sju radhus i kvarteret Keramikern. De byggs i trä och har röda tegelfasader med inslag av träpanel.
Keramikern består av sju supertrevliga radhus om 137 kvadratmeter, uppdelade i två radhuslängor. Huset har fem rum och kök och på entréplan finns de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum. På övre plan finns en privat del med tre sovrum och ett allrum. Det finns en tillvalsplanlösning där allrummet kan göras om till ett sovrum. Du får då fyra sovrum på övre plan.

Det finns det en skön uteplats i nordvästläge på markplan och en balkong i sydostläge på våning två. Alla hus får två parkeringsplatser i anslutning till entrén och ett isolerat förråd på fram- eller baksida.

Hela området ligger i sydöstra Höganäs där staden möter det öppna landskapet. Här kommer det finnas blandad bebyggelse med både flerbostadshus och småhus. Tornlyckan beskrivs som en boplats utöver det vanliga med livfull stadsmiljö och mötesplatser, men också med närhet till grönområden och aktivitet.

Byggstart sommaren 2021.

Preliminär inflyttning vid årsskiftet 2021/2022.

Familjevänliga radhus
På entréplan möts du av öppna ytor och från hallen har du siktlinjer genom hela bostaden. Stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp och bra uppsikt över barnens lek i trädgården. Kök, matplats och vardagsrum ligger samlade med plats för både avslappnat familjehäng och middagar med vänner. Intill köket finns en mindre matplats för stressiga morgnar i vardagspusslet. En trappa upp finns den vilande privata delen med tre sovrum, badrum och ett allrum med balkong. Kanske blir det barnens TV-hörna eller ett extra sovrum? De tre sovrummen är rymliga och har goda förvaringsmöjligheter. Det finns också plats för extra förvaring i förrådet under trappan.

Läs mer hos, https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/keramikern

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Peter Olofsson

Telefon: 0722-442835
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Telefon: 042-331750
E-post: [email protected]

Guider & Tips