Nybyggnadsprojekt
Brf Kompassen 1

Kalmar, Kalmar kommun

Längst ut på Varvsholmens nordöstra sida, stolt bredvid Fyren, väntar 18 exklusiva bostadsrätter. Storleken varierar från 61 kvm till 130 kvm. Alla våningsplan nås via hiss. Till samtliga bostäder följer en parkeringsplats.

Kompassen ligger precis vid strandpromenaden med fri sikt över sundets skiftande färger, vågrörelser och molnformationer. Husets ljusa fasad, bronserade balkongräcken och nätta volym bidrar till det eleganta intrycket. Med en lägenhet här har du bara några meter till vattnet...

Även interiört är arkitekturen lätt och luftig. Kompassen passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Lägenheterna är stora och har havet i fokus. Det samma gäller för de djupa balkongerna som alla är under tak. Det ger dig ett härligt uterum med gott om plats för vila, avkoppling, sällskap och festligheter.

De 18 lägenheterna i Kompassen är inte bara vackra utan också välplanerade. Till exempel har nästan alla lägenheter två badrum. Planlösningen har en tydlig avgränsning mellan öppna ytor och privata rum.

De största lägenheterna som vetter mot Ölandsbron har balkonger från öster till väster i husets hela bredd. Utsikten över Kalmarsund blir din privata – om du så vill. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner och gemensam samling runt köksön. Skjutdörrar ut mot balkongen binder samman ute och inne och ger ännu större plats för härliga fester. Rumsindelningen är flexibel, så du kan välja ett extra sovrum som tillval.

De generösa lägenheterna som vetter in mot Kalmars stadskärna, har också utsikt över vattnet. Här ligger kök och vardagsrum i vinkel och du når de väl tilltagna hörnbalkongerna både från vardagsrummets skjutdörrar och via en separat utgång från köket. Rumsindelningen är flexibel, så även här kan du välja ett extra sovrum som tillval.

Som köpare har du möjlighet att sätta din egen prägel på din lägenhet genom att välja någon av de två designlinjerna: Shoreline eller Golden Forest. Shoreline är inspirerat av strandlinjen vid Kalmarsund - en värld av sten, tång, mörkt hav och blåst. Golden Forest passar dig som vill ha ett välkomnade och ombonat hem med klassiskt djupa tränyanser i kök och badrum.

Inflyttning sker kvartal 4, 2022.

Besök https://varvsholmen.se/kompassen för att komma till Lägenhetsväljaren.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pontuz Löfgren AB

Selma Kahrimanovic

Telefon: 0725300630
E-post: [email protected]

Pontuz Löfgren AB

Telefon: 0480-420 200
E-post: [email protected]

Guider & Tips