Nybyggnadsprojekt
Sidöparken - Smakfull design med hänförande Mälarvy!

Sidöparken, Strängnäs, Strängnäs kommun

ENDAST 1 ST BRVILLA KVAR!

Med 15 meter till Mälaren välkomnar Vivioo oss till ett boende utöver det vanliga! Nu saluförs etapp 2 med 4 st fristående BR-villor om 153 kvm! Beräknad tid för upplåtelse v.12 2022 och beräknad tid för inflytt September 2022.
Smakfull design och kvalitativa materialval gör dessa bostäder hem att längta till! Samtliga bostäder har generösa fönsterpartier mot Mälarens glittrande vatten, och en härligt takterass som bringar en kontinental känsla. Intill vardera bostad kommer två parkeringsplatser att finnas, samt ett förråd om ca 4 kvm. Sidöparken ligger vackert beläget invid Mälarens kant, där vi njuter av den lugna strandpromenaden in till Strängnäs vackra stadskärna med dess utbud av service, restauranger och kommunikationer. Tåget från Resecentrum tar oss till SthlmC på ca 45 min och Eskilstuna på ca 15 min. Strängnäs - den gemytliga Mälarpärlan!
Brf Sjöparkens etapp 1 med 3 st parhus om 6 bostäder är tecknade.

Arkitektens ord
Parhusen i Sidöparken är designade med närheten till Mälaren som utgångspunkt.
Genom stora glasade fasader som spänner över hela fasadens bredd släpps naturen och vattnet in i bostaden. Terrasser på två plan förstärker denna relation ytterligare, och skapar möjlighet till ett socialt liv uppe på taken som närmast påminner om byggnadstyper man hittar i medelhavsmiljö.
Byggnadens volymer är enkla men skulpturala och enkelheten i träpanelfasaderna bidrar till ett lugnt och stilrent uttryck, medan de förskjutna volymerna skapar ett intressant och varierat gaturum med terraserade privata gårdar och parkeringsplatser. De framskjutande glasfasaderna mot vattnet ger byggnaderna karaktär och närvaro i parkmiljön.
Interiörerna fortsätter de stilrena och enkla fasadernas språk, med ljusa varmgrå toner som på ett mjukt sätt ramar in utsikten och skapar en lugn inomhusmiljö.
Johan Berglund RIBA Arkitekt SAR/MSA
Founding Partner

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Elisabet Jacobsen

Telefon: +46702852603
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Telefon: 0152-104 60
E-post: [email protected]