Nybyggnadsprojekt
Idre - Idre Activity Lodge, Etapp 2

Idre, Älvdalens kommun

Idre är inne i en expansiv fas och efter att Etapp 1 nu är slutsålt släpps äntligen Etapp 2. I Etapp 2 byggs nu 14 st parhus i två olika storlekar i bostadsrättsform. Den första delen av Etapp 2 kommer att innefatta 6 st parhus. Husen har en modern och tidlös utformning med smakfull inredning gjorda för den moderna och medvetna kunden, med höga krav på komfort och standard. Stor hänsyn har tagits till miljö och natur vid utformandet av byggnaderna. Husen har en stilren design med träfasader och stora fönsterpartier som smälter in fint i omgivningen. Husen är ritade av den prisbelönta arkitektbyrån Semrén & Månsson.

Med fokus på att erbjuda områdets främsta boende till ett överkomligt pris är bostäderna optimerade för att ge maximalt värde per investerad krona. Vid utformandet har vi haft dig i åtanke som, utöver ett hem i fjällen, även har som krav att göra en lyckad investering. Vi har därför arbetat med smarta lösningar för kostnadsbesparing och effektivt nyttjande av yta – utan att tumma på vare sig design eller kvalité. Genom det serviceavtal vi erbjuder när du köper din bostad, så kan du lämna över all hantering av uthyrning till vår partner för möjligheten att hyra ut mot en attraktiv avkastning när du inte själv nyttjar din bostad.

I Etapp 2 byggs det två olika hustyper. A-Husen har en yteffektiv planlösning om ca 75 kvadratmeter. D-husen en yteffektiv planlösning om ca 68 kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är som gjort för umgänge och social samvaro, samtidigt som det finns plats för 7-9 bäddar.

Preliminärt tillträde vintersäsongen 2021-2022.

För att se vad som finns ledigt gå in på Idre Activity Lodge hemsida: https://www.idreactivitylodge.se

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Brokr Fastighetsmäklare

Jonas Danielsson

Telefon: 073-255 45 54
E-post: [email protected]

Brokr Fastighetsmäklare

Telefon: 0852005800
E-post: [email protected]

Guider & Tips