Nybyggnadsprojekt
RAW Vallastaden

Linköpings kommun

RAW Property erbjuder ett helt nytt och innovativt bostadskoncept på den svenska marknaden. Här har du som boende full frihet över dina kvadratmeter. Lägenheterna kan varieras i all oändlighet beroende på hur livet tar form – endast din kreativitet sätter gränsen! Eftersom vi fixar grunden kan du fokusera på färger, materialval och allt annat som gör lägenheten till just din. Mindre fokus på sådant som kan vara lite krångligt – mer fokus på de härliga delarna, helt enkelt.

RAW är ett unikt projekt där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer. Lägenheterna är inflyttningsklara vid tillträdet och alla lägenheter inrymmer ett väl fungerande kök med rostfri bänkskiva på ben med ett hyllplan under. Maskinell utrusning i köket består av kyl/frys, spishäll, ugn, diskho med blandare och fläkt. Till lägenheterna hör även ett fräscht badrum med spotlights i taket samt kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummen är utrustade med wc-stol, handfat med spegel ovan samt duschmunstycke på väggen där du som köpare själv väljer om du önskar sätta in ett badkar, duschväggar eller ett draperi. Förberett för att koppla in tvättmaskin. Det finns även en gemensam tvättstuga i föreningen. På markplan finns även ett rymligt cykelförråd.

RAW Vallastaden är ett unikt projekt som består av 69 lägenheter i varierande storlekar där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer.

Besök gärna RAW Propertys hemsida för mer information
https://rawproperty.se/projects/raw-vallastaden/

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Linköping AB

Natalie Englander

Telefon: 072-151 27 30
E-post: [email protected]

Magnusson Mäkleri Linköping AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips