Nybyggnadsprojekt
Brf Torpas Pärla

Södertälje kommun

ETAPP TVÅ - MISSA INTE CHANSEN

Med ett superbt sjönära läge i Strömsviken uppförs 28 radhus fördelat på två bostadsrättsföreningar med 14 bostäder i vardera förening. Här väntar ett exklusivt boende utöver det vanliga där ni även kan sätta er egen prägel genom ett urval av kostnadsfria tillval. Läget är oslagbart intill glittrande vatten med närhet till både bussar och SJ-tåget.

I området finns mysiga promenadstråk, badplatser och förskola samt skola. Här finns även en livsmedelsbutik, restaurang och frisör. Allt ni behöver för en enkel vardag.

Invändigt möts ni av en genomtänkt planlösning med de sociala ytorna på entréplan och de privata ytorna på övre plan. På entréplan väntar ett luftigt kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum med klinkergolv och tvättavdelning. På övre plan ligger fyra sovrum (möjlighet att ändra till tre sovrum och ett allrum) samt ett stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Den öppna planlösningen på entréplan gör det lätt att få plats när vänner och familj kommer på besök. Om planlösningen ändå inte faller er i smaken behöver ni inte oroa er, här har byggherren tänkt till lite extra och det finns möjlighet att välja bort eller lägga till en vägg för att skapa ert drömhem.

Utvändig bor ni med naturen och vattnet som er närmsta granne vilket bidrar till ett naturligt lugn. Varje bostad har både balkong, uteplats samt terrass där ni kan duka upp middagen eller bara njuta av en kopp thé och en bra bok.

Beräknad inflytt: Kvartal 4 2021

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för säkra er bostad!
(se alla lediga bostäder i projektsidan på mäklarens hemsida)

Hemsida: http://torpaviken.se/

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Babil Yilmaz

Telefon: 076-034 88 66
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Telefon: 08-400 213 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips