Odlaren 2

Eskilstuna kommun

Bostadsrätt

30 bostäder

Boarea

34,5-87 m²

Planritning Antal rum

1-3 rum

Nybyggnadsprojekt - Odlaren 2

I populära Odlaren i Eskilstuna bygger vi 56 nya bostadsrätter i olika storlekar mellan 1 och 3 rok. Här kan du köpa en nybyggd lägenhet i fint solläge intill skogen samtidigt som du bara har en cykeltur till city.

Med Odlarskogen som granne kan du enkelt ha ett aktiv vardagsliv med belysta motionsspår och skogsmarker fyllda med svamp och bär. Samtidigt som Eskilstuna centrum bara ligger några minuter bort.

De nya lägenheterna är placerade i hörn med stora fönsterpartier för att ge fin kontakt med skogen. Öppen planlösning, noga utvald inredning och god förvaring gör lägenheterna välplanerade och lättmöblerade. Via kök och vardagsrum har du direkt access till uteplats eller balkong. Alla får källarförråd och möjlighet att hyra p-plats intill husen.

I brf Odlaren 2 finns även gemensamma ytor och funktioner som ger dig fler kvadratmetrar än dina egna. Det finns ett förenings/styrelserum som också kan fungera som gästrum. Och det finns ett hobbyrum/verkstad utrustat med cykelservicestation för aktiviteter som mountainbike, plantering och dina hemmaprojekt.

HSB nyproduktion i Eskilstuna har högt ställda miljökrav för att uppnå certifieringen Miljöbyggnad. Solceller på taken bidrar till en lokal och hållbar elproduktion och en lägre energikostnad för bostadsrättsföreningen.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser.

Artiklar från Hemnet