Nybyggnadsprojekt
Nyproduktion - Galjonen i Östhammar

Nyproduktion, Östhammar, Östhammars kommun

Nu är det dags för nästa fronthus närmast vattnet i omtyckta Klackskär – Brf Galjonen!
Precis som en galjonsfigur kommer Brf Galjonen få ett eftertraktat frontläge mot Östhammarsfjärden – det sista huset med detta läge på populära Klackskär.

I Galjonen bor du på första parkett med rogivande utsikt över mot Östhammarsfjärden. Här kan man njuta av både närhet till Östhamammars pittoreska stadskärna, havet och naturen.
De 14 st bostadsrätterna är fördelade över fyra plan. Planlösningarna är öppna, ljusa och många lägenheter har populärt barkök mellan kök och vardagsrum. Självklart kommer du i Brf Galjonen kunna påverka inredningen för att sätta din personliga prägel på just din lägenhet.

Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i den vackra skärgården.

Galjonen har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Flertalet av lägenheterna har två balkonger och ligger på gaveln med ljusinsläpp från tre håll.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Norrtälje

Linnéa Hammarqvist

Telefon: 0723817473
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Norrtälje

Telefon: 017655050
E-post: [email protected]

Guider & Tips