Nybyggnadsprojekt
Brf Supernova

Stockholm, Haninge kommun

36 SÅLDA PÅ KORT TID, 25 KVAR!

36 SÅLDA AV 61! Nyproduktion. Säljsuccé, många sålda på kort tid - Passa på - Fast pris ej bud - inflytt våren 2023 - Hög materialstandard - uppfyll din dröm. Först till kvarn-principen gäller.

Försäljningarna av lägenheterna i vår nästa etapp med nybyggda bostadsrätter i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad är nu i gång. Supernova består av 61 ljusa och moderna lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök fördelade på 29–83 välplanerade kvadratmeter. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats. Lägenheter som både ger utrymme för minnesvärda stunder och livets föränderliga resa.

Hemmens öppna ytor bjuder in till gemenskap och umgänge. Den genomtänkta inredningen med urban touch och naturnära toner omfamnar ditt hem med både harmoni och elegans. En stil som ligger rätt i tiden, både nu och många år framåt. De ljusa trägolven och det marmorinspirerade stänkskyddet i köket ger en känsla av lyx. Klinkergolvet i hall och badrum smälter samman fint med trägolvet. De sofistikerade grå och svarta detaljerna i kök och badrum är speciellt utvalda för att vara tidlösa och hållbara. Sammansättningen av hållbara material och harmoniska uttryck ger en fin och stabil stilgrund till ditt framtida hem.

I Supernova kan du njuta både inomhus och utomhus. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats. Dessutom kan du kliva ut till kvarterets gemensamma innergård, omsluten och grönskande med himlen som tak. Med pergola och sittplatser i härlig grönska bjuder den omslutna innergården in till sociala stunder med både gamla vänner och nya grannar. I Supernova bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken ICA nära.

Planerad inflyttning våren 2023, beräknat ca april.

Gå in här för att göra din intresseanmälan och läs mer om projektet på: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/supernova/

25 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Haninge

Mats Lundberg

Telefon: 08-777 32 29
E-post: [email protected]

HusmanHagberg Haninge

Telefon: 08-777 32 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips