Nybyggnadsprojekt
Vaggeryd - Esplanaden Vaggeryd

Vaggeryd, Vaggeryd, Vaggeryds kommun

Nyproduktionsprojekt i Vaggeryd, Categi i samarbete med Mjöbäcksvillan!

I anmälan anger du vilken bostad du är mest intresserad av, och det är först till kvarn. 
Se till att vara väl förberedd och ha klart med lånelöfte. Är det kö kommer du annars behöva lämna ditt lägenhetserbjudande till förmån för nästa person i listan.
Preliminär inflyttning under augusti 2022.

Mysig kvarterskänsla på fridfulla Esplanaden
Välkommen till centrumnära Esplanaden. I en av de snabbast växande kommunerna i Jönköpings län, bygger nu Categi i samarbete med Mjöbäcksvillan, 9 bostadsrätter i radhusform, ett stenkast från centrum med vardagsservice med mataffärer, bageri, skolor. Kan det bli bättre? Ja absolut, området ligger nära natur och Lagan ån och kulturleden med hela 18 km vandring utmed ån.

Ingen budgivning
Lägenheterna i Brf Esplanaden kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Mjöbäcksvillan bygger. Det betyder att priset som står för respektive lägenhet är vad du betalar, du slipper stressiga budgivningar.

Anmäl ditt intresse!
Är du intresserad av vårt kommande projekt på Esplanaden? Välkommen att lämna in en intresseanmälan på säljpremiären 31 augusti 2021. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit först-till-kvarn på projektet.

Nu har du möjlighet att vara med från start när Categi påbörjar försäljningen av denna unika chans till Centrumnära bostadsrätter på Esplanaden.

Varmt välkomna att boka ert intresse redan idag!

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Värnamo

John Svensson

Telefon: 073-4337063
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Värnamo

Telefon: 0370-15770
E-post: [email protected]

Guider & Tips