Nybyggnadsprojekt
Fastigheter - Parkstråket

Fastigheter, Malmö, Malmö kommun

I Malmös nya hållbara stadsdel Sege Park planerar Derome nu för 18 nyckelfärdiga radhus i två olika hustyper. Här hittar du hem i en stadsdel som präglas av hållbarhet, delning och gemenskap.
I Malmös nya hållbara stadsdel Sege Park planerar Derome nu för 18 nyckelfärdiga radhus i två olika hustyper med solpaneler på taken. Här hittar du hem i en stadsdel som präglas av hållbarhet, delning och gemenskap.
De 18 radhusen är fördelade på tre radhuslängor med fem bostäder om 115 kvm och en radhuslänga med tre bostäder som är något rymligare med sina 134 kvm. Alla hus har uteplats både på fram- och baksidan. På entréplan hittar du de sociala ytorna med stora fönsterpartier mot baksidan. En våning upp ligger den mer privata delen med flera sovrum och klädkammare. Vid frontespisen är det fyra meter i tak där ljuset flödar in genom stora fönster ovanför den franska balkongen.
Från Sege Park tar dig 10 - 15 minuters cykeltrampande till Malmö centrum. Föredrar du bussen finns en expressbusslinje alldeles i utkanten av parkområdet.
Ambitionen är att husen ska byggas med så låg klimatpåverkan som möjligt. Väljer du ett av husen i Parkstråket kan du känna dig trygg med att du bor i ett hus där omtanken om miljö och en hållbar framtid har varit närvarande i hela processen, från tanke till utförande.

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Kåre Brodin

Telefon: 0739879160
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Telefon: 0406782530
E-post: [email protected]

Guider & Tips