Nybyggnadsprojekt
Brf Dalvem Kyrkby 1

Härjedalens kommun

Nu kan vi äntligen släppa etapp 3 av de populära lägenheterna på Grisslyvägen i Björnrike. Här erbjuds 14 välplanerade bostäder mellan 81-119 kvm fördelat på två huskroppar med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget.

Bostäderna finns från 4RoK till 6RoK varav 3-4 sovrum samt 2 badrum. Varje bostad håller hög kvalitet och har bland annat enstavigt parkettgolv från Boen, stilrena kök i bra standard samt helkaklade badrum och bastu med formsågade bänkar. Gråa toner och träpanel i samklang skapar en ombonad känsla och kaminen centreras i bostäderna för den självklara mysfaktorn. Balkongerna ligger i sydväst och ger många soltimmar.

Husen har vattenburen golvvärme på samtliga plan och värms upp via frånluftsvärmepump från NIBE. Här finns även fiber samt nyckelfria låssystem vilket ger ett modernt boende. Samtliga enheter har egen parkering med motorvärmaruttag samt laddstolpe (11kW) varav majoriteten har carport.

Så här tecknar du i Brf Dalvem Kyrkby 1:
-I dagsläget reserverar du din önskade lägenhet med en avgift på 25 000kr som sedan växlas mot ett bindande förhandsavtal så snart det finns en intygsgiven kostnadskalkyl.
-Handpenning om 10% minus tidigare erlagd reservationsavgift betalas i samband med tecknande av Förhandsavtalet. Detta beräknas ske i december 2021.
-Planerad inflyttning under kvartal 1/kvartal 2, 2022.
-Upplåtelseavtal skrivs ca 2 månader innan tillträdet.
-Slutlikviden om 90% betalas på tillträdesdagen inför övertagande.

Med lägenhet på Grisslyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud.

OBS, under fliken "fakta om bostaden" på respektive lägenhet ligger en lägenhetsnumrering.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Vemdalen

Andreas Palmqvist

Telefon: 070-282 89 62
E-post: [email protected]

Bjurfors Vemdalen

Telefon: 0684-28 000
E-post: [email protected]

Guider & Tips