Nybyggnadsprojekt
Heden etapp 2

Båstads kommun

På naturskönt läge i populära Hemmeslöv planerar nu GBJ Bygg för 69 bostadsrätter i två etapper. Andra etappen består av 42 välplanerade lägenheter i flerbostadshus om 3-4 våningar. Här erbjuds ljusa och smakfulla bostäder om 1-4 r o k med en boarea på 34-78 kvm, samtliga med egen uteplats eller balkong.

Alla lägenheter är välplanerade med högklassiga material och tidlösa ytskikt. Väl tilltagna badrum som även innefattar en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt en bänkyta med överskåp. Köken från kvalitetstillverkare får vitvaror från kända varumärken och en hög standard med möjlighet till egna tillval. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett modernt hem med genomtänkt standard redan från start.

Med ett generöst tillvalssortiment kan du sätta din personliga prägel på ditt nya boende! Köksluckor, handtag, vitvaror, kakel och klinker, målning och tapeter och badrumsinredning är exempel på inredning som du kan påverka genom våra tillval.

Husens placering ger området en sammanhållen gestaltning samt en ombonad, grön och bilfri gårdsmiljö. Till alla lägenheter finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats eller carport och på området finns det även gott om cykelparkeringar under tak. Här bor du på ett vackert läge med gångavstånd till hav, tågstation, skolor och evenemangsrika Båstad!

Inspirationsbilderna är hämtade från våra tidigare projekt av samma hustyp, viss avvikelse kan ske.

Välkommen att boka din nya bostad idag!

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Båstad

Susanne Hansen

Telefon: 076-872 76 29
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Båstad

Telefon: 0431-791 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips