Brf Sjömärket

Västerås kommun

Bostadsrätt

20 bostäder

Boarea

35-101 m²

Planritning Antal rum

1-4 rum

Nybyggnadsprojekt - Brf Sjömärket

Välkommen till din nya verklighet i Brf Sjömärket! Preliminär inflyttning blir senhösten 2023. Vi bygger 80 smakfullt inredda bostadsrättslägenheter på populära Lillåudden i centrala Västerås.

I kvarteret Sjömärkesgatan/Verksgatan/Fyrtornsgatan, på vår sista tomt på Lillåudden, bygger vi nu Brf Sjömärket. En Svanenmärkt bostadsrättsförening som har granskats ur ett livscykelperspektiv med omtanke om människa och miljö.
I denna populära stadsdel har du alltid Mälarens glittrande vatten runt knuten samtidigt som du har närhet till Västerås centrums hela utbud av butiker och restauranger – det bästa av två världar helt enkelt.
I huset som utgör Brf Sjömärket skapar vi verkligen rum för hela livet, mot norr, väster och söder är översta våningarna indragna. Mot väster har vi utöver indragningen även valt att ta bort en våning. På så sätt släpper vi in mer sol till kringliggande bebyggelse och mer kvällsljus till gården. Bland de 80 moderna och välplanerade lägenheterna hittar du både den lilla ettan med sovalkov och den rymliga femrummaren med både balkong och privat terrass. Däremellan finns självklart ytsmarta tvåor, trivsamma treor och fantastiska fyror med den uppskattade extra gäst-WC:n. Storlekarna är mellan 35 och 118 m².

Lägenheterna är smakfullt inredda med material och färgval som skapar den perfekta grunden i din nya bostad. Det är din personliga smak och dina inredningsdetaljer som sedan skapar ditt drömhem. I köket samsas ljusgråa luckor med ett vitt, blankt, stående kakel av modell större, en praktisk laminatskiva med fin skifferstruktur och rostfria vitvaror. Handtagen är kromade. Lägenheten har genomgående trägolv förutom i entrén där vi valt ett mörkgrått klinker – praktiskt och snyggt! I det helkaklade badrummet i grått och vitt har du självklart din egen tvätt & tork och gott om förvaring i kommod, spegelskåp och väggskåp.

Artiklar från Hemnet