Nybyggnadsprojekt
18 st bostadsrättslägenheter i form av 9 parhus - BRF Runnabäcken

18 st bostadsrättslägenheter i form av 9 parhus, Kungsörs kommun

Välkommen till detta barnvänliga område med 9 nybyggda bostadsrättsparhus med ljusa och generösa ytor! Husen är försedd med solpaneler vilket gör att det är både energisnålt och klimatsmarta boenden.
Nu finns chansen att förvärva nio nybyggda bostadsrättsparhus med generösa ytor och det lilla extra! Dessa kommer byggas i 1,5-plan om 141-142 kvm boarea med putsade fasader och falsat grått plåttak. Husen är energisnåla och har varsin solcellsanläggning som hjälper till att få ned driftskostnaden. Bostadsrättsföreningen kommer att upplåta tomtmark som gör att man själv kan plantera och odla om man vill. Materialen är väl valda med ljusare nyans på parkettgolven och planlösningen är genomgående luftig med nytänkande öppna ytor.

Entrén i huset är inbjudande med plats för hatthylla och i öppen planlösning till kök och vardagsrum. Köket levereras från HTH och är välutrustat med gråa släta luckor, stenkomposit bänkskivor för en lyxigare känsla och en köksö som naturligt avgränsar kök och vardagsrum samtidigt som det ger en social yta för både familj och gäster. Vardagsrummet är luftigt med plats för både matgrupp och soffgrupp samt stora fönster i två väderstreck, på ena sidan har man även utgång till altanen.

På entréplan finns även två sovrum och ett rymligt badrum som dekoreras med stora marmorliknande klinker- och kakelplattor. I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, värmepump, badkar, wc, kommod och spegel. Vidare upp på ovanvåningen finns ytterligare tre sovrum, sällskapsrum och badrum med dusch i samma stil som det andra badrummet.

Området är perfekt för barnfamiljer eller de som vill ha ett lugnt område som är nära till allt. Med en kort promenad når man skolor, fotbollsplan och vårdcentral. På ungefär en kilometers radie når man Kungsörs centrum och promenaden där det finns elljusspår. Kungsörs centrum erbjuder restauranger, pizzerior, café, bank och matbutiker.

I närheten finns även Himmelsberga café som är beläget intill Arbogaån och Mälaren, här har man möjlighet att köpa nybakt bröd och bakelser samt sitta ned för en mysig lunch eller fika. Kungsör är förövrigt en växande stad med mindre än 15 min till Köping, 20 min till Eskilstuna, 40 min till Örebro, 45 min till Västerås och 1 h 40 min till Stockholm med bil. Det finns även utmärkta kommunikationer via buss och tåg.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Köping

Maria Hellström

Telefon: 0768582022
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Köping

Telefon: 022184480
E-post: [email protected]

Guider & Tips