Nybyggnadsprojekt
BRF Snöälvan

Älvdalens kommun

Vi presenterar nu etapp 2 inom Brf Snöälvan.
Dessa är de sista 12 bostäderna i detta unika läge.

Här byggs 30 exklusiva och rymliga fjällbostäder i ett enastående läge. Bostäderna ligger direkt vid skidbacken på Copernicus och mitt i den alpina anläggningen på Idre Himmelfjäll. Läget är troligen ett av de absolut bästa i den svenska fjällvärlden. Byggstarten är planerad till sommaren 2022 och tillträdet till vintern 2023/2024. Visningslägenheter finns sedan tidigare produktioner.

Äkta ski-in-ski-out, oslagbart läge och en fantastisk utsikt.
Alla balkonger och uteplatser är placerade i sydväst med utsikt mot skidbacken och fjällvärlden. Föreningens mark angränsar direkt mot nedfarten och liften går bara ett tiotal meter från husen. Här njuter ni av en fantastisk fjällutsikt med eftermiddagssol efter skidåkningen. På kort promenadavstånd finns Himmelfjälls kommande centrum där hotell, butiker och restauranger planeras. Här börjar årets alla äventyr. Skidåkning, skoteräventyr, golf, vandring, kanotutflykter och mountainbike är bara några exempel.

Exklusiva lägenheter
Lägenheterna håller mycket hög klass, såväl invändigt som utvändigt. Stilen är traditionell och rustik med moderna inslag. Bostadsytan är välplanerad, rumshöjden är tilltagen och fönstren mot skidbacken går nästan hela vägen från golv till tak. Allt är genomtänkt ned till minsta detalj. Varje bostad har en rejäl storstuga, stort kök, tre sovrum, två badrum, stor bastu och en egen tvättstuga. Bostäderna är dessutom utrustade med teknik och detaljer som förenklar vardagen och förhöjer boupplevelsen. På gården har man även ett eget förråd med gott om plats för både skidor, cyklar och barnvagn.

En säker och värdeskapande investering.
Här finns alla förutsättningar för en god värdeutveckling över tid. Ni kan dessutom hyra ut er bostad via Idre Himmelfjäll när ni inte använder den. Standarden och det unika läget medför möjlighet till mycket goda intäkter vid uthyrning.

Trygghet från bokning till tillträde
Föreningens ekonomi är planerad utifrån långsiktig hållbarhet och är tydligt redovisad. I beräkningen av månadsavgiften är vatten och avlopp inkluderat vilket motsvarar ca 780 kr/mån. Inkluderat i månadsavgiften är även renhållning, vägavgifter, försäkring, förvaltning, underhåll och snöröjning. Det finns även en säkerhetsmarginal inräknad så att föreningen gör en mindre vinst årligen. Bakom denna produktion står ett företag med gott rykte och goda referenser från samtliga tidigare bostadsköpare. Här får ni en personlig kontakt och löpande information från dagen då ni tecknar avtalet tills ni flyttar in i er nya fjällbostad.

Välkomna till bostadsrättsföreningen Snöälvan!

www.snöälvan.se

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos slagga.se

Peter Daun

Telefon: 0709381000
E-post: [email protected]

slagga.se

Telefon: 023- 320 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips