Nybyggnadsprojekt
Ingared - Ekskogen

Ingared, Alingsås kommun

I Ingared, Alingsås växer ett nytt samhälle fram, Ingareds Ängar. Här i A-hus nya område Ekskogen, planerar vi åtta hem i form av friliggande villor i naturskönt läge. Husmodellen heter Villa Ekskogen. En tvåplansvilla med öppen planlösning med plats för hela familjen. Med sin vackra, inbjudande entréveranda och sina raka linjer är husmodellen den perfekta blandningen av lantligt och modernt vilket kommer passa in i samhället Ingareds Ängar. Läs mer om husmodellen här.

Med naturen tätt inpå och stadens puls på behagligt avstånd - har området Ekskogen närhet till det mesta. Du bor med sjön Sävelången som granne. Det sjönära läget gör det enkelt att ta sig till svalkande bad, eller är det en bra dag för en fisketur? Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till både modern skatepark och beachvollybollplan. I stationshuset Norsesund finns där en mysig pub, med band- och quizkvällar.

Det finns goda bussförbindelser till Alingsås. Närmsta tågstation Norsesund nås med buss, cykel eller till fots. Här finns goda pendlingsmöjligheter till Alingsås och Göteborg.

Här skapas en trygg, levande och barnvänligt nytt minisamhälle och ett livsstilsområde med närhet till golf, båtliv, bad, bärmark och svampplockning.

När du köper ett hus i Ekskogen ingår det lite extra än vad det vanligtvis gör vid köp av nyckelfärdigt hus med totalentreprenad. Vi vill göra det enkelt för dig. Här behöver du inte tänka på något annat än vart du ska placera dina favoritmöbler och var granen ska stå till jul. När du flyttar in i ditt nya A-hus kommer tex hus och carport vara färdigmålade, altanen redan vara färdigbyggd, gårdsgruset utlagt, tomten finplanerad med matjord och förberedd för grässådd, brevlådan står på sin plats, fiberinstallation klar, fasadsiffran och belysningen redan uppsatt. Allt för att välkomna dig hem.

Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad?

Anmäl ditt intresse redan idag och få löpande information om projektet. Området säljs av Fastighetsbyrån Alingsås i samarbete med A-hus. Vid önskemål på visningstider kontakta Oscar Melin 0733-591514.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

Mattias Rasmusson

Telefon: 073-359 15 02
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Alingsås

Telefon: 0322-170 25
E-post: [email protected]

Guider & Tips