Nybyggnadsprojekt
Blentarp - Brf Talldungen

Blentarp, Sjöbo kommun

Nybyggt - Hållbart - Naturnära - God kommunikation
Vi är så stolta över att få vara del av lanseringen för detta nya bostadsområde som ska byggas i natursköna Hemmestorp på cykelavstånd från Veberöd. Bussförbindelse till Sjöbo och Veberöd
Här kommer miljövänliga trähus att uppföras bland ståtlig tallskog och skira björkar med en slingrande cykelstig mitt i området. I hörnet mot Gamla Lundavägen finns ett äldre skogsparti där fastighetsutvecklaren Skånska Fastigheter planerar att erbjuda ett Naturreservat. Kringliggande grönområden kommer erbjuda lek- såväl som matplatser med grillmöjlighet och naturliga platser för vila.
Bostäderna kommer att placeras varsamt bland befintliga träd med minsta möjliga påverkan på naturen och vägar beläggs med grus snarare än asfalt. En oas för den som söker ett naturnära boende med många förutsättningar för aktiviteter, närhet till allmänservice och goda bussförbindelser mot Sjöbo och Veberöd. Ett optimalt val för den som planerar att arbeta hemifrån i större utsträckning.
Området kommer att erbjuda blandad bebyggelse i form av friliggande villor och parhus som både bostadsrätter och friköpta fastigheter.

Anmäl ditt intresse redan idag genom att kontakta ansvarig mäklare Rasmus Persson på 0734-24 63 37 Malin Brönjemark 0734-24 60 73

22 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sjöbo

Rasmus Persson

Telefon: 0734-246337
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sjöbo

Telefon: 0416-190 40
E-post: [email protected]