Nybyggnadsprojekt
Brf Kajpromenaden

Karlstad, Karlstads kommun

Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Innergården blir en livfull gård i mjuka organiska former. Det generösa måtten mellan husen i öster och söder ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka, odla och gröna och blommande planteringar att blicka ut över och som även bidrar till biologisk mångfald. På innergården planeras även ett mysigt orangeri. Här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

I Kajpromenaden finns boenden för alla livsfaser, välj mellan ett till fyra rum och kök. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Några av de större lägenheterna är dessutom försedda med extra wc och dusch.

När du köper en nybyggd bostad av Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. Peab har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans.

Peab vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att de arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när de bygger din bostad. Därför arbetar Peab med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Tullholmsviken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att deras arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Peab hjälper dig att göra ett hållbart val.

När du köper en bostadsrätt av Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltså stressande budgivningar och du vet precis vilket pris du kommer att betala.

Välkommen med din intresseanmälan!

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Karlstad

Linnea Grahn

Telefon: 0722-104845
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Karlstad

Telefon: 054-18 52 40
E-post: [email protected]