Nybyggnadsprojekt
Skrovgatan- Oskarshamn

Oskarshamns kommun

Nyproducerade parhus på Skrovgatan!

I attraktiva och barnvänliga kvarter precis i "korsningen" mellan Kristineberg och Gröndal har vi på uppdrag av Småländska Hem det stora nöjet att kunna erbjuda er ett modernt och smakfullt boende som kommer vara helt bekymmerslöst för lång tid framöver. Projektet består av 18 bostäder i parhusform och finns i tre olika varianter- 81 kvm, 102 kvm samt 121 kvm. Den mindre varianten är i ett plan och de två större är i två plan. Husen är framtagna av Anebyhusgruppen vilket borgar för en hög kvalitet och en smidig process.

Hög grundstandard, smarta planlösningar samt energieffektiva hus vilket ger låga driftskostnad. Om man vill sätta en mer anpassad och personlig prägel på sitt boende så kommer man som köpare erbjudas diverse tillvalsmöjligheter (se separat information). Detta är verkligen ett boende för alla lägen i livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten. Ett enklare och bekvämare villaboende än så här går inte att hitta!

Småländska Hem och Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer. Fasadpanel i Superwood som standard samt förberett alla husen i projektet för solceller som tillval och så även om man önskar ladd-box till sin elbil.

Husen som sådana kommer säljas helt nyckelfärdiga inklusive utvändigt förråd samt grovplanerad tomt. Carport, gräs, häckar samt marksten kan köpas till som tillval eller så löser man det senare i egen regi när man flyttat in. Preliminär inflyttning är planerad till kvartal 3 och 4 2023. Självklart kommer man även erbjudas att göra tillval interiört. Kanske vill man ha ett annat golv eller byta ut bänkskivan?

Här bor man med ett natur- och havsnära läge samt gångavstånd till både skola, förskola, vårdcentral, småbåtshamn samt populär ICA-butik m.m. Fina badmöjligheter erbjuds vid både Gunnarsö och Ärnemars klippor. Oskarshamns centrum når man med en kort cykeltur.

Priserna i projektet är fasta och därmed slipper man den traditionella och stressiga budgivningen. Vi tillämpar här "först till kvarn-principen" i försäljningsarbetet.

Vårt samarbete med Handelsbanken gör att man som köpare av en bostad i detta projekt kan få amorteringsfritt de första 5 åren. Detta gör att man här har möjligheten till en väldigt förmånlig boendekostnad! Utan amortering samt efter ränteavdrag blir boendekostnaden för driftskostnad (uppvärmning/hushållsel, sopor, vatten och avlopp samt försäkring) och ränta endast ca 4 500 kr för huset på 81 kvm, ca 4 950 kr för husen på 102 kvm samt ca 5 400 kr för huset på 121 kvm. Exemplet är beräknat på 15% kontantinsats och en ränta på 1.30%. Vid en större kontantinsats och vid installation av solceller kan man få ner den redan låga boendekostnaden ytterligare.

Glöm inte heller bort att nybyggda villor är befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år vilket ger en besparing på totalt över 127 000 kronor jämfört med om man köper en begagnad villa.

OBS! De första 12 som skriver bokningsavtal fram till och med senast 31 mars kommer erhålla en exklusiv "boka tidigt-premie" i form av:
Köpare 1-3 får ett Spabad från Nordpool modell TOR Q6. Värde ca 86 000 kr.
Köpare 4-7 får en ställbar dubbelsäng från Kontinental modell XO. Värde ca 32 000 kr.
Köpare 8-12 får en robotgräsklippare, Husqvarna Automower 305. Värde ca 11 900 kr.

Välkommen att höra av dig fö

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pontuz Löfgren AB

Marcus Lönnbom

Telefon: 0702221753
E-post: [email protected]

Pontuz Löfgren AB

Telefon: 0480-420 200
E-post: [email protected]

Guider & Tips