Nybyggnadsprojekt
Brf Framtiden PEAB

Skellefteå, Skellefteå kommun

PEAB Bostad - Brf Framtiden

Välkommen till Framtiden i Skellefteå!
Med härlig utsikt över Skellefteälven och med närhet till centrum planerar PEAB Bostad för Framtiden i Skellefteå. Här kan du bo med allt du behöver inom nära räckhåll och ha naturen inpå knuten. Vi förbereder oss för en kommande säljpremiär. Prisexempel: 2 RoK om 65 kvm på entréplan med balkong i sydostligt läge: 2.450.000 kr.

Få lägen är så fina som längs älvens strand. Här, i Brf Framtiden bor du i moderna hus med smarta planlösningar och har alltid nära till det mesta du behöver och vill ha. Närområdet består mest av villor och radhus i ett redan uppbyggt bostadsområde.

I närområdet hittar du Campus Skellefteå och flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium. En knapp kilometer bort ligger handelsområdet med flera större varuhus och butiker. Över älven ligger centrala Skellefteå med butiker, restauranger och nöjen.

Med linje 1 tar du dig enkelt med bussen till centrala Skellefteå och resecentrum om du vill ta dig vidare via länstrafik eller tåg. Härifrån går också flygbussen till Skellefteå flygplats.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
PEAB:s bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Framtiden betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse!
Är du intresserad av PEAB:s projekt Framtiden i Skellefteå? Kontakta oss redan idag för att boka din bostad!

Fastighetsbyrån
Vi tar emot frågor och funderingar kring projektet. Vi hjälper dig med värdering av din nuvarande bostad samt kontakt med bank för hjälp med lånelöfte.

På Peabs hemsida kan du läsa ännu mer och välja bland de bostäder som finns kvar. Se länk under "Länkar".
Välkommen att boka din bostad redan nu!

30 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Skellefteå

Anna Andersson

Telefon: 072-202 94 00
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Skellefteå

Telefon: 0910-159 90
E-post: [email protected]