Nybyggnadsprojekt
Brf Äppelgården 2

Helsingborg, Helsingborgs kommun

Äntligen dags för nästa etapp 2 av våra nyproducerad bostadsrätter i Brf Äppelgården 2. I etapp 1 återstår bara en bostad till salu. Resten är sålda!

Föreningen består av två hus som tillsammans med Brf Äppelgården 1 kommer bilda en verklig oas vid Vasatorpsvägen. Det finns flera bostadsalternativ i form av antal rum och planlösningar för att du ska hitta just det som passar dig bäst. Bostäderna får fina ljusinsläpp och välgenomtänkta planlösningar. Samtliga lägenheter har egen uteplats/balkong eller inglasad balkong och material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående mycket hög kvalitet.
Du kan även, genom egna val, utforma innehållet i din bostad efter tycke och smak.
Arkitekturen har ett modernt men klassiskt uttryck och husen är byggda för att hålla länge, både när det gäller estetik och kvalitet. Våra bostäder är miljösmart byggda t ex finns solceller på taket, tyst och högkvalitativ inomhusmiljö och med låg energiförbrukning vilket ger en långsiktigt god ekonomi för fastigheten, föreningen och för dig, förstås. Den privata innergården omfamnas av husen, här finns det plats att leka, grilla, umgås, mötas och vila på. Med tiden blir gården också ett grönskande vardagsrum, helt fri från genomfartstrafik. Perfekt för barn och barnbarn med spring i benen!

Här har du nära till offentlig och privat service och Helsingborgsexpressen tar dig smidigt direkt in till stan. Trivs du bättre på cykel så har du kommit rätt, Helsingborg är en härlig cykelstad och från Äppelgården är du en lagom lång tur från Helsingborgs stadskärna.

Preliminär inflytt första kvartalet 2024.

38 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Caroline Hanell

Telefon: 0731-49 06 56
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Telefon: 042-633 98 10
E-post: [email protected]