Nybyggnadsprojekt
Merlänna - Merlänna Äng

Merlänna, Strängnäs kommun

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, vacker skog och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Via bil kan du enkelt ta dig till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen.

Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 109 - 1 407 kvm med byggrätt om 180 kvm samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus.

Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna.

Marknadsförda huspriser avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från respektive hustillverkare för att ge en god indikation på totalpriset.

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Robert Hammarström

Telefon: 070-688 63 06
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Telefon: 0152-142 13
E-post: [email protected]