Nybyggnadsprojekt
Havsvik Roslagen

Östhammars kommun

DITT DRÖMHUS VID HAVET
Längtar du ut till friheten vid havsbandet?
Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen?
Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid?

Då är Havsvik Roslagen helt rätt. Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden.

Intresseanmälan görs via projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se

ETT LIV NÄRA NATUREN
Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet.

NORRA ROSLAGEN
Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö.

ETT HÅLLBART PROJEKT
I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar.

Läs mer om projektet

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Widerlöv Uppsala

Martin Jansson

Telefon: 0760-50 55 53
E-post: [email protected]

Widerlöv Uppsala

Telefon: 018-55 55 55
E-post: [email protected]