Nybyggnadsprojekt
Brf Mariefreds Strand 2

Strängnäs kommun

Tillfälligt erbjudande - AVGIFTSFRITT FÖRSTA ÅRET från tillträdesdatum. Teckna nu under september månad och en kamin ingår i köpet!

Välkommen till Brf Mariefreds Strand 2 och detta idylliska boende vid Mälaren! Här ges nu möjligheten att förvärva ett boende av hög klass med ett sjö- och naturnära läge vid attraktiva och populära Mariefred. Bostäderna är vackert arkitektritade av Kjell Forshed, och fördelas på parhus, radhus och fristående hus i bostadsrättsform mellan 105-137 kvm i boarea i två plan. Totalt kommer det uppföras 26 st bostäder inom Brf Mariefreds Strand 2 som samtliga har smakfulla materialval med snygg och hållbar design. Tillhörande uteplats, grästäppa, parkeringsplats och indraget fiber.

I Mariefreds Strand växer ett nytt sammanhållet bostadsområde i form av en trädgårdsstad fram som utvecklas av Lilleby Bostad. Här skapas idylliska boenden invid Mälarens strand. Lilleby är ett bostadskoncept präglat av FN:s globala hållbarhetsmål, där den gamla och mysiga by-känslan tas tillvara, vilken passar så väl in i Mariefreds långa och anrika historia.

Som boende i Mariefreds Strand har ni även chans att hyra båtplats vid båtklubbens brygga samt ta del av elbils- och cykelpool i området. I Lilleby erbjuds ett brett och varierat utbud av friköpta villor samt bostadsrätter i form av villor, parhus och radhus.
Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Promenadavstånd till Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation samt närhet till E20 för pendlaren.
Idag finns en förskola i Marielundsviken, där det även planeras för en F-9 skola.

Köp sker genom att ett förhandsavtal skrivs och ett förskott/handpenning om totalt 50 000 kr inbetalas. Ca tre månader innan inflyttning undertecknas ett upplåtelseavtal där 150 000 kr av köpeskillingen betalas in. En slutfaktura på resterande belopp av köpeskillingen kommer ca en månad innan inflyttning som ska betalas innan nycklarna ges till bostaden. För dig som köper en bostad erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med lokal och dedikerad rådgivare

För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!

27 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Sebastian Hanisch

Telefon: 073-509 79 44
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Telefon: 0152-48 46 60
E-post: [email protected]